Dünyanın En Sevimli İşi: 24 Saat Yavru Kedilere Bakım Hizmeti Sunan Tatlı İnsanlar

San Diego Humane Society'ye her yıl binlerce kedi geliyor. Kimisi sokakta terk edilmiş olarak bulunan kimisi de hayvan barınaklarının sel sonucu yok olmasından dolayı buradalar. 2008 yılında kurulan bakım evi yavru kediler için gerekli olan her şeyi eksiksiz olarak yerine getiriyor. 😻

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR

biz ofiste dosyaya gömülmüşken yine yurt dışında hobiden para kazanma yolu bulmuş birileri... şerefsizler

22.01.2016

Para kazanmak için kurulmuş bir yer değil yalnız. Sokakta terkedilen kedileri toplayıp, bakıp iyileştirip sahiplendiriyorlar.

bende orada çalışmak istiyorum ne kadar sevimliler

22.01.2016

O zaman barınağa git gönüllü olarak çalış hafta sonları bir gün git yardım et giderken de yanına 15 kg mama al ucuzlardan bulabilirsen battaniye ve eski gazetelerden bir kaç kutu süt yardım etmiş olursun hatta bir kaç gönüllü daha bulup hayatını kafeslerde geçiren köpeklere tasma tak dolaştır bir saat iki saat ne kadar mutlu olacaklarını tahmin edemessin kedi köpek alacakları barınaklara yönlendir illaha videodaki gibi ortam olmak zorunda değil hatta en basitinden evdeki artık yemekleri topla git sokak hayvanlarını besle kışın basıt malzemelerle yuva yap ne bileyim hayal gücünü çalıştır =) bu arada barınağa mama yardımı yapmayı bahsettim ya gidip 100-200 tl ye kaliteli bir şey almana gerek yok 40-50 tlyede mamalarlar inan onlara ucuz mamalarda yeter eğer o kadar para vermem diyorsan toplanın 10-15 arkadaş topluca alın.

22.01.2016

Ne güzel ♥

TÜM YORUMLARI OKU (12)