Dünyanın En Kilolu Modeli Olmaya Çalışan Kadının Zayıflamasına Neden Olan Olay: Hamilelik

28 yaşındaki Monica Riley'in hayali dünyanın en kilolu kadını olarak modellik yapmaktı, ta ki hamile olduğunu öğrenene kadar. Eşinin de desteğiyle sürekli olarak kilo almaya çalışan Monica, daha önce 2 kez düşük yapmış. Şimdi ise çocuğunu dünyaya getirmek için planlarından vazgeçti.

Monica'nın daha önce hazırladığımız içeriğine buradan ulaşabilirsiniz:

Dünyanın En Şişman Kadını Olmanın Hayaliyle Hunharca Beslenip Kilo Almaya Çalışan Model

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
28.06.2017

ben bu insanların obezliği dünyaya şirin göstersin diye küresel güçlerden para aldığına inanıyorum başka bir açıklaması olamaz obezite bir hastalıktır bu hastalığı kabul edip bununla savaşan savaşmaya çalışan tüm obezlere saygım sonsuz fakat bu kadınınkisi başka saygıyı haketmiyor

28.06.2017

Valla adamda bravo. O kadar et yığını içinde kadının rahmini bulup sağlam atış yapıp, kadını hamile bırakmış, abinin alet normalden uzun herhalde.

28.06.2017

Sırf penis rahime yetişemediği için, yıllarca çocuk hasreti çeken çiftler var, adamın malafatıı en az 20 cm olması lazım kadının rahmini bulması için. Ama benim bir kuzenim var çocuk 1.80 hiç çekinmez benden, yanımda donunu bile değiştirir çocuk 18 yaşında aleti 20 cm rahat var, bir o kadar da kalın, kimisine de Allah verdimi her türlü veriyor işte.

28.06.2017

mal kadin ne gerek vardi bu kadar kiloya? insallah bebegine bir sey olmaz

TÜM YORUMLARI OKU (14)