Dünyanın En İyi Futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun Dudak Uçuklatan Kazancı ve Net Değeri!

Dünyanın en tanınmış ve en başarılı sporcularından biri Cristiano Ronaldo

Popüler İçerikler

Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberin Mahmut Efendi ile Konuştuğunu İddia Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR

Adı bilmem ne, 30 yaşında, bırak şampiyonlar ligini halı sahada 1 saat top oynasa iki gün kendine gelemeyecek kondisyona sahip. Günde bir paket sigara içiyor, oturduğu yerden atıp tutuyor ve Ronaldo'nun kazandığı aylık, yıllık, haftalık vs kazançlarına bakıp küfür ediyor, adaleti sorguluyor. Adalet tam da bu işte boşuna yormayın çenenizi. Lan olm adamın boy gösterdiği yer dünya arenası şaka mısınız siz? O adamın bu konuma gelebilmek için neler yaşamış olabileceğini, nelerden feragat etmiş olabileceğini düşündünüz mü hiç? Bildiğim tek şey varsa bu dünyada hiç bir başarı bedava kazanılmaz. Bu kadar basit. Onu başardıktan sonra da kazandığı paradan kime ne?

06.03.2018

Yılda 97 milyon euro'yu türk lirasına çevirirsek 454 milyon lira yapar, bunun hepsini bankaya mevduata yatırırsan yıllık 57 milyon 500 bin lira hiçbir şey yapmadan faiz kazanırsın, bu da aylık 4 milyon 790 bin lira para demek. HİÇBİR ŞEY YAPMADAN KAZANILAN TUTAR HEM DE 1 AYDA. Biz ise köpek gibi çalışıp hayatımız boyunca anca kazanıcaz veya kazanamıycaz bu parayı.. Neymiş top koşturup gol atıyormuş, adaletini sikeyim dünya, hadi gidin bayiye 3 liralık kupon yapın.

Pasif Kullanıcı
06.03.2018

Ya bu milletin kazancına laf etmekte yeni moda oldu he. Aha futbolcu yetiştiren yerler orada. Git sen de kazan. Veya oğlunu yazdır o kazansın.

06.03.2018

onedio ve editör arkadaşın ne kadar kopyala yapıştır olduğu yaş hesabı ile belli oldu😂😂

07.03.2018

para işte!! bende 1985 te doğdum ama 33 yaşıdayım. parasızlık mk

TÜM YORUMLARI OKU (22)