Dünyanın Düz Olduğunu Kanıtlamak İçin Ev Yapımı Roketle Kendini Fırlatan Adam Hastanelik Oldu

Düz dünyacıların bir hayli gündeme geldiği son zamanlarda, Mike Hughes en dikkat çeken isimlerden birisiydi. Kendini roketle fırlatmak istediğini dile getirmiş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Mike Hughes uzun bir süredir üzerinde çalıştığı deneyini gerçekleştirdi ve kendini fırlattı. Atmosferin dışına çıkamadı ama yaklaşık 600 metreye kadar çıktı.

Popüler İçerikler

"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

Gerizekalı 600 metre için bu kadar atraksiyona ne gerek var git Dubaiye çık Burj Khalifanın çatısına 825 metreden izle güzel güzel. Allahın malı seni..

26.03.2018

Ucuna kadar git düşersen düzdür düşmezsen değildir bu kadar atraksiyona ne gerek var :)))

26.03.2018

bugün tüm imkanlarından faydalandığınız icat, keşif vb bilimsel bulguların sahipleri zamanında bir takım tipler tarafından "geri zekalı" ilan edilmekten korkmadıkları, -doğru ya da yanlış- inandıklarını bilimsel olarak ispatlamak için hayatlarını feda ettikleri için başarılı oldular veya sonrakilere başarılı olabilmek için gerekli izleri bıraktılar. adama hakaret edenler cern'de atomu parçalayan ekip sanırım. adam roket yapıp uçmuş, çorabının tekini bulamayan tipler dalga geçmeye çalışıyor. çok enteresan.

TÜM YORUMLARI OKU (15)