Dünyanın Dört Bir Yanından Ülkelere Göre Selamlaşma Şekilleri

Eğlenceli videolar üreten Der Schulte, yeni videosunda da Türkiye'yi es geçmemiş, hatta baya bir kullanmış. Dünyanın dört bir yanından insanlar nasıl selamlaşıyor?

Almanlar

Fransızlar

İsviçreliler

Türkler

Ruslar

İngilizler

Daha fazlası videoda 😁

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR

Şu videoyu ciddiye alıp "TüRkELr ÖylE Mi SelAMlaŞIYor Lan bİZi DünYaYa köTü GÖsTEriYolER" diyecek olan onlarca insan var ve birazdan gelirler, olm gülün lan bazı şeylere bu kadar dışa kapalı olmayın, orda sadece Türkiye olsa hadi neyse derim, bir ton milletle mizah yapılmış

26.07.2017

Adamın sayfasında bu videoya kızanlar var neye kızıyorsunuz abi niye bu kadar sığsınız ? Almanlar içkiyle, amerikanlar silahla selamlaşmıyor heralde gülün eğlenin geçin yani.

26.07.2017

Yıllar önce Estonya'da gençlik değişim projesindeyiz, 7 kişilik grupta haliyle 6 erkek 1 kadın katılımcı var. Hepimiz farklı zamanlarda vardığımızdan, tanışma toplantısında diğer gençlerin yanında birbirimizi gördük ve sarılıp öpüştük merhabalaşmak için. O günden sonra normalde Türklere inanılmaz mesafeli olan Estonyalı ve Letonyalı grubun kadınları bizimle bayağı samimi oldular ilk birkaç gün. Sebebine gelince bizi eşcinsel sanmışlar. Hatta şaşırmışlar Türkiye hakkında hatta üzülenler de olmuş ya bunların hepsi niye eşcinsel diye. Tabi sonradan işler öğrendiğimizde açıkladık ta herşey normale döndü biz de ilk birkaç günün yararını bayağı gördük. :)

26.07.2017

Aynen, bundan 8-10 sene önce önyargı ile yaklaşan ya da yanlış tanıyanlara cidden bozulurdum ve anlatırdım gerçekleri. Şu an artık yüzüm kalmadı.

TÜM YORUMLARI OKU (48)