Dünyanın Çivisi Çıkmış: Bir OnlyFans Kullanıcısı Aboneleri Arasında Babasını Görünce Hayatının Şokunu Yaşadı

Geçtiğimiz günlerde bir TikTok kullanıcısı, OnlyFans hesabında fark ettiği kâbus gibi bir detayı takipçileriyle paylaştı. Paylaşımı sandığından daha fazla etkileşim alınca ise bunu sadece eğlence için yaptığını açıklayan ikinci bir video daha paylaştı. Oysa 'Bunun neresi eğlenceli?' diye düşündüren korkunç durum, daha önce gerçekten yaşanmıştı. İki olayın detaylarına birlikte bakalım.

Her şey @londonvll adlı TikTok kullanıcısının yaptığı bir paylaşımla başladı.

London, makyaj önerileri ve ilginç videolar paylaştığı TikTok hesabına eklediği bir gönderiyle yüz binlerce kullanıcı için gündem oldu.

"Real story :( :(" açıklamasıyla paylaştığı gönderide OnlyFans'teki bir takipçisinin öz babası olduğunu fark ettiğini, üstelik 'en ateşli baba' isimli kullanıcının tüm içerikleri satın aldığını iddia etti.

Bazı kullanıcılar bu korkunç iddianın gerçek olabileceğine inanmayıp sadece dikkat çekme ve takipçi kazanma çabası olarak değerlendirse de London'a destek olmaya çalışanların sayısı epey fazlaydı.

London'ın paylaşımı sosyal medyada da yankı uyandırdı. Bir Instagram kullanıcısı "Karşındayken seni farklı görüyordur, rahatsız edici bir yaşam." yorumunu yaptı.

Kullanıcılar gönderinin altına London'ın maruz kaldığı bu durum için ne kadar üzgün ve kızgın olduklarını dile getiren pek çok yorum ekledi.

Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardı ki London, tüm bunları sadece biraz eğlenmek için yapmış ve bu kadar dikkat çekeceğini tahmin edememişti.

Keşke eğlenmek için başka şeyler deneseymiş. Şakası bile tüyler ürpertmiyor mu sizce de?

Genç kız daha sonra ise durumu açıklayan bir video daha paylaşarak "Sadece eğlenmek için sahte bir TikTok videosu yapmıştım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım, babamın ailesi benimle konuşmayı bıraktı." dedi.

Aynı gönderiyle artık gerçek bir OnlyFans hesabı olduğunu da duyurdu. Epey takipçi kazanmış olmalı.

London'ın eğlence anlayışı sorgulanmaya çok müsait olabilir tabii ama başka bir gerçek var ki yakınları tarafından takip ve taciz edilen OnlyFans kullanıcılarının sayısı her geçen gün artıyor. Karla Ramirez'in hikâyesi de bunun bir göstergesi...

Karla da yakın zamanda benzer bir durum yaşamış ve anlattıklarıyla hepimizi şoka uğratmıştı.

Genç kız, henüz 18 yaşındayken başına gelenleri "Babanızın çıplak fotoğraflarınızı satın almasının yasa dışı olmadığını biliyor muydunuz?" açıklamasıyla paylaştığı bir TikTok videosu sayesinde duyurmuştu.

'BABAM, evet, BABAM...' sözleriyle başlayan açıklamada babasının bir yıldan daha uzun süredir kişisel abonesi olduğunu ve üstelik bir de değil, iki hesapla birden içeriklerini satın aldığını anlattı.

Karla'nın bu durumu fark etmesini sağlayan detay ise bambaşka bir travma sebebi...

Genç kız tüm bunları, babasının 150 dolar karşılığında bir görüntülü arama satın almasıyla öğrenmiş. Özel bir görüşme satın alan babası, arama sırasında mikrofonu kapatmayınca Karla arka planda her şeyden habersiz bir şekilde telefonla konuşan annesinin sesini duymuş ve konuştuğu OnlyFans kullanıcısının öz babası olduğu gerçeğiyle yüzleşmiş.

Karla'nın iddiasına göre babasının bu taciz girişimlerinin çok daha öncesi de var. Bir TikTok kullanıcısının, Karla'nın OnlyFans hesabını kastederek "Yaptıkların yüzünden tüm bunlar senin hatan. Umarım kral sana bir ders vermiştir." şeklindeki sözleri üzerine Karla, çocukluğundan beri babası tarafından taciz edildiğini anlatmıştı.

Daha dört yaşındayken bile babası Karla'yı arkadaşlarının evine götürüyor ve ona dokunulmasına izin veriyormuş. Ayrıca açtığı sahte sosyal medya hesaplarıyla Karla'ya müstehcen fotoğraflar atıp para karşılığında oylamasını istiyormuş.

Karla babasının taciz girişimlerini annesine defalarca anlatsa da onu ikna etmeyi hiç başaramamış. Ta ki son olanlara kadar...

Karla, OnlyFans görüşmesini kaydettikten sonra ailesinin yaşadığı eve giderek annesinden polisi aramasını istemiş. Bu kez kanıtları olduğu ve babasının sahte sosyal medya hesaplarından birini annesi de bildiği için onu inandırması çok uzun sürmemiş. Karla 'Her şey o kadar açıktı ki babam neden orada olduğumu bile sorgulamadan kendini kurtarmaya çalıştı.' diyor. Yaşadıklarını asla göremediği ve bu kâbustan kurtulmasına yardım etmediği için annesinin de sorumlu olduğunu da ekliyor.

Sesinin duyulmasıyla binlerce insandan destek mesajları alan Karla, travmalarını geride bırakmaya çalıştığını duyurdu.

Biz de böyle şeylerin hiç yaşanmadığı, hatta şakasının bile yapılmadığı bir dünya diliyoruz hepimiz için.

Allah Böylelerinden Korusun: Oda Arkadaşının Kendisini Bilerek Zehirlediğini İddia Eden Genç Kızın Hikayesi
Bu Kadarına da Pes Doğrusu! Nişanlısını "Eş Değiştirme" Uygulamasında Yakalayan Adamın Trajik Hikayesi
Erkek Arkadaşının Kendisini 4 Kişiyle Aldattığını Fark Eden Kadının Size Tanıdık Gelecek İntikam Hikayesi
Havalar Isındı Trendler Yenilendi: Bu Bahar Makyaj Ustalarının En Sık Kullanacağı Renkleri Açıklıyoruz!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
15.04.2022

Çıplak resimler satan kız babasını linçliyor. Bu ne amk?

İyi reklam yapmış. sizde inanmışsınız

16.04.2022

Amk değersiz et parçası. Bunların sayısı da amma arttı dışarda hanımefendi kimsenin yüzüne bakmaz babasına veriyo oooh damı oln bedava yaşıyo bu ne amk bunların nüfüsuna bi sınırlandırma gelsin o..spudan geçilmez oldu ortalık yeter lan delik işte hepsi aynı nedir bu manyaklık neyin kafası. O..spular kraliçe gibi yaşıyo topitoplar fenomen olmuş kuruş verenler de dyson alsın birbirine kaysın.

TÜM YORUMLARI OKU (5)