Dünyadaki Akım Türkiye'ye Sıçradı: ''Direk Dansı'' ile Formunuzu Korumaya Başlayın!

Striptiz kulüplerden duymaya alışkın olduğumuz dans türü olan direk dansı, tüm dünyadan sonra artık Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı.

Hollywood ünlüleri arasında hızla yayılan direk dansı, Türkiye'de de oldukça ilgi görmeye başladı.

Direk dansını Türkiye'de ilk keşfeden isim olan Serenay Sarıkaya, 1 yıl boyunca kursa giderek ders aldığını, bu sayede formunu koruduğunu açıkladı.

Kardiyo ve esneme ağırlıklı olarak yapılan direk dansı, kasların çalışmasını sağlayıp daha fit görünmeye neden oluyor.

Türkiye'de birçok dans kursu direk dans için özel ders bile veriyor.

Herhangi bir yaş sınırlaması yok.

Esneklik ve duruşunuza nasıl katkı sağlıyor videoda görebilirsiniz..

Ve her geçen gün artan direk dansı akımına kapılan Türkiye ve dünyadaki sosyal medya kullanıcılarının paylaşımları:

Ne diyelim; direk dansı isim olarak kulağa hoş gelmiyor olsa da estetik olarak göze, sağlık olarak da bünyeye hoş geliyor.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
30.05.2016

bunu cinsellikle bağdaştırıyorsanız üzgünüm o sizin abazalığınız şayet insanlar bunu birileri izlesin diye değil zinde kalalım diye yapıyorlar.

30.05.2016

aslında bakarsanız bu iş ilk bizler çadırı kuralım diye yapılıyordu şimdide cinsellikle bağdaştırmamız o kadar şaşırtıcı olmamalı hem düşünsenize bi taşla 2 kuş siz fit kalın bizlerde izleyelim herkes karlı çıksın

30.05.2016

bu hadiseyi doğrudan sapıklık olarak görüp ayıplayanlar ile baleyi ve sanatın hemen her dalını yasaklamaya çalışanlar aynı bozuk üretimin ürünleri. bir direk yardımı ile vücudun çeşitli kaslarını çalıştırarak zinde kalmaya çalışan insanların yaptığı ile bunu cinsellik amaçlı görselleştirenlerin yaptığını ayırt edemeyecek kadar cahil bir milletiz. ki o da seni ilgilendirmez hoşuna gitmiyorsa izlemezsin. odanın kapısını kilitleyip fotoğraflara bakakalanlar burada saçma sapan yorumlarla ahlaklı vatandaş imajı kasmasın. saçmalamayın.

30.05.2016

Sizin cinsellikle bağdaştırdığınız şey striptiz. Kelim anlamı müzik eşliğinde dans edip soyunularak yapılan gösteri. Bu ise direk dansı. Dans ve akrobasiyi birleştirerek dikey bir direk etrafında yapılan bir performans sanatı. Yetenek Sizsiniz'de felan şu boyalarla boyanan abiler çıkıp bunu yaptıklarında kimse yadırgamamıştı. Hatırlatmak istedim.

TÜM YORUMLARI OKU (32)