Dünyaca Ünlü Şarkıcı Justin Bieber, Nadir Görülen Bir Sendrom Nedeniyle Yüz Felci Geçirdiğini Açıkladı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde Justice World Tour Turnesi'ni iptal etmişti. Justin Bieber Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla, nadir görülen bir sendrom nedeniyle yüz felci geçirdiğini açıkladı!

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ı 7'den 70'e hepimiz tanıyoruz. Şu an 28 yaşında olan genç şarkıcı, çocuk yaşta başladığı kariyerinde geniş çaplı bir hayran kitlesi edinmeyi başardı.

Justin'in şarkıları kadar aşk hayatı da çok merak edildi hep, çok konuşuldu. Son olarak aşkı dünyaca ünlü model Hailey Baldwin'de buldu ünlü şarkıcı, biliyorsunuz.

2018 yılında dünyaevine giren çiftimiz, birbirlerine olan aşkları ve mutluluklarıyla gözlerimizi kamaştırmaya devam ediyor!

Hailey geçtiğimiz aylarda felç benzeri belirtilerle hastaneye kaldırılmış, beynine küçük bir kan pıhtısı attığı belirlenmişti. Hatta sonrasında Hailey'nin kalbinde de bir delik tespit edilmiş, sevilen model hayranlarını epey üzmüştü.

Şimdi de üzücü bir haber Justin Bieber'dan geldi! Instagram hesabından bir paylaşım yapan Bieber, nadir görülen bir sendrom nedeniyle yüz felçi geçirdiğini açıkladı.

Ramsay Hunt adındaki bu sendrom nedeniyle yüzünün yarısını hissetmeyen ve hareket ettiremeyen Bieber, yüz felcinin geçici olduğunu ama bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini söyledi.

Yemek yemesinin de gitgide zorlaştığını söyleyen ünlü şarkıcı, sevenlerinden kendisi için dua etmelerini de istedi...

Umarız Justin en kısa sürede sağlığına kavuşur ve çok sevdiği sahnelere geri döner!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Çıta Arşa Çıktı! Justin Bieber’ın Gelmiş Geçmiş En Büyük Hanımcı Olduğunun Kanıtı Niteliğinde Paylaşımları
Justin Bieber'ın Evli Olmasına Rağmen Selena Gomez ile Fotoğrafını Saklaması Görenlerin Kafalarını Karıştırdı
Kaldı mı Böyle Kibar Erkekler? Justin Bieber Eski Sevgilisi Selena Gomez'e Gizli Gizli Çiçek Gönderdi!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
11.06.2022

bence bu çoçuk çok yakışıklıydı ama kendi kendini s.kmek için herseyini yaptı. ferrariye stiker yapıştırmak gibi düşün. şimdi de çarpılmış

11.06.2022

türkiye getirin müthiş tıbbi hocalarımız var bir iki muska ile düzelir. din kültürr ve ahlak:) bakanımız yardımcı olacaktır.

Tıp konusunda dünya markası olmamızın nedeni bu sanırım. Doktorlarımızın çoğu yan gelip yatmayı tercih ediyorken bir kısmı muskacı cincilerin hikayesine inanıp hırs yapmış durumda. Niyeyse o cinci hocalar sayesinde çevremde bizzat tanıdığım kimse yok ama ne hikmetse herkes binlerce hikayesini biliyor. Eskiden köy evlerinde fareleri kedileri cin sanma olayı ile aynı olsa gerek.

11.06.2022

Uyşturucudandır o

TÜM YORUMLARI OKU (16)