Dünyaca Ünlü Oyuncu Nicole Kidman 'Babygirl' Filmindeki Sevişme Sahnesine Dair Bir İtirafta Bulundu

A24 yapımı 'Babygirl' filminde başrolde oynayan Nicole Kidman verdiği bir röportajda sevişme sahneleri hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman şu sıralar erotik gerilim türündeki 'Babygirl' filmiyle adından sıkça söz ettiriyor. 57 yaşındaki ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde 28 yaşındaki Harris Dickinson ile canlandırdığı sevişme sahneleri hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

The Sun'a konuşan Nicole Kidman yaptığı samimi açıklamada,

'Sevişme sahnelerini çekerken çok zorlandım. Hatta daha fazla orgazm olmamak için çekimlere ara vermek zorunda bile kaldım. Bu sahnelerde muazzam derecede ortak paylaşım ve güven vardı ama hayal kırıklığı da vardı. Bazen kimse bana dokunmasın, yakınıma gelmesin istedim' dedi.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz ağustos ayında Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilen ilk gösterimde performansıyla eleştirmenlerin beğenisini toplamıştı. Eleştirmenler 'Babygirl'ün onun şimdiye kadar en müstehcen filmi olduğu noktasında bir araya gelmişti.

Film, stajyeri Samuel ile tutkulu bir ilişkiye girdiğinde kariyerini ve inşa ettiği her şeyi riske atan CEO Romy'yi konu alıyor. Filmde Romy'yi canlandıran Kidman'a Harris Dickinson ve Antonia Banderas eşlik ediyor.

Antonia Banderas ise Rommy'nin sadık kocası Jacob olarak karşımıza çıkıyor. Halina Reijn'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Babygirl' filmi 25 Aralık'ta vizyona girecek. A24 yapımı film daha şimdiden merak uyandırıcı. Siz film hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Squid Game'e Benzettiler! Başrolünde Cihangir Ceyhan'ın Oynadığı Netflix Dizisi 'Asaf'tan İlk Fragman Geldi
İlkini Solladı: İzleyenlerin Psikolojisini Altüst Eden 'Smile 2' Filmini Herkes Çok Beğendi!
Cillian Murphy'nin 'Peaky Blinders' Film Setindeki Hallerini Görenlerin Resmen Dibi Düştü

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
İlk "FETO" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu