Dünyaca Ünlü Oyuncu Al Pacino Neden Herkesin Nefret Ettiği O Filmde Oynadığını İtiraf Etti

Hollywood'un usta aktörü Al Pacino, bir röportajında eleştirmenler tarafından nefret edilen 'Jack ve Jill' filminde neden oynadığını itiraf etti. Detaylar içerikte!

84 yaşındaki usta aktör Al Pacino, Hollywood dünyasının en parlak yıldızlarından biri. Oscar ödüllü oyuncu 'The Godfather' ve 'Scarface' gibi birbirinden kült filmlerde oynamış ve dünya çapında unutulmaz bir oyuncu olmuştu.

Ama rol aldığı öyle bir film var ki yıllardır hem film yerden yere vuruluyor hem Al Pacino eleştiriliyor. Evet, 2011 yapımı 'Jack ve Jill' filminden bahsediyoruz. Başrolünde Adam Sandler ve Al Pacino'nun olduğu film sinema eleştirmenlerinin resmen nefret ettiği bir filmdi.

Film, Rotten Tomatoes'ta 100 üzerinden sadece 3 puan alabilmişti. Hatta Al Pacino bu rolüyle Altın Ahududu Ödülleri'nde En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu seçilmişti.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde neden bu filmde rol aldığı konusunda bir itirafta bulundu. Screen Rant'in aktardığı açıklamada,

'2010'lu yıllarda muhasebecim hapse girmişti ve mali açıdan çok çaresizdim. 'Jack ve Jill' bence çok komik bir film. Paraya çok ihtiyacım olduğu bir zamanda geldi. Ben de bu rolü aldım' dedi.

Siz 84 yaşındaki Al Pacino'nun oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Nefret edilen bu filmini izlediniz mi? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Kehanetleriyle Ünlü 'Simpsonlar' Dizisinin Yapımcısı Geleceği Nasıl Tahmin Ettiklerini Açıkladı
Emily Roma'ya Gidecekti! Emmanuel Macron, Netflix'in Çok Sevilen Dizisine Dair Dikkat Çeken Bir Açıklama Yaptı
İstanbul mu Dediniz? Netflix Hit Dizisi 'Gece Ajanı' ile İlgili Yepyeni Bir Duyuru Yaptı

Popüler İçerikler

Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
YORUMLAR
11.10.2024

İçinde adam sandler’ın olduğu bir film ne kadar iyi olabilir ki?

11.10.2024

50 first date?

11.10.2024

Sanat şahsi bir iştir. Bir iş çoğunluğa hitap ederken bazıları da azınlığa hitap edebilir. Bana göre de Jack and Jill Güzel bir film idi. Seyir zevki kimseye birşey diyemem lakin.

11.10.2024

Al Pacino, Al Pacino'dur. iyisi kötüsü olmaz. o hep iyidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ