Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi

Adrina Lima'dan Doutzen Kroes'a dünyaca ünlü birçok manken Trump'a karşı birleşti. Mankenler ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasasına tepki gösterirken tek bir ağızdan 'ben göçmenim' dedi. Çalışmaya 81 isim katıldı.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
26.02.2017

bizde bir A Haber diye bir kanal(izasyon) var... Hillary seçilirse kıyamet kopar falan diye veryansın ediyorlardı, çünkü onlar hillary'i gülen taraftarı olarak görüyorlardı,Hillarının YPG 'ye destek veririz açıklamaları bunun nedeni idi. Tram'ıpn seçilmesine en çok A Haber ve Tebaası sevindi... Trum ilk faaliyetlerinden biri de kuzey suriyedeki YPG'ye silah yardımı oldu. Gülen'i falan iade etmeyi bırakın, birden fazla müslüman ülkeye ambargo koydu.. Sonuç A Haber ve tebaası Yİne kandırıldı..

26.02.2017

Trump'u sevmeyebilirsiniz ama haksız diyemezsiniz.Amerika Latin Amerika'nın tüm fakir göçmenlerini kabul edemez tıpkı Avrupa'nın Afrika'dan gelenleri alamayacağı gibi.Bizim mallar açtı sınırı işte halimiz ortada her köşe başında dilenen Suriyeliler doldurdu ülkeyi. Trump olmasa başka biri çıkardı.

26.02.2017

Dediklerin doğru bir itirazım yok ama şunu da ekliyeyim Trump'un esas hedefi ortadoğulu mülteciler değil meksikalı yasadışı göçmenlerdi.Neticede "duvar projesi" müslümanlara yönelik değil.

İşin esas komik tarafı, aslında Trump ın da kökeni mültecilikten geliyor olması!

TÜM YORUMLARI OKU (30)