Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi

Dünya ünlü maden suyu markası skandal bir olayla gündeme geldi.  Fransa'da üretim yapan maden suyu şirketinin ürünlerinde dışkı tespit edildi. Şirket 2 milyon şişe maden suyunu imha etme kararı aldı.

Fransa'nın güneyindeki Gard bölgesinde bulunan bir kuyuda "feçe kaynaklı" bakterilerin tespit edilmesinin ardından Nestlé'ye bağlı Perrier maden suyu şirketi, iki milyon şişe suyu imha etme kararı aldı.

Fransa Tarım ve Gıda Bakanlığı, yapılan incelemeler sonucunda Perrier'in bazı ürünlerinde fekal ve insan kaynaklı bakterilerin bulunduğunu doğruladı. Bu nedenle Fransız yetkililer, "önlem olarak" Perrier'in Vereze'deki kuyunun kullanımını durdurmasını istedi. Bakterilerin kaynağının, mart ayı ortalarında Fransa'nın güneydoğusunu vuran Monica fırtınasıyla bağlantılı olduğu üzerinde duruluyor.

1903 yılından beri Perrier markası için maden suyu üreten Vereze'deki kuyu, Nimes yakınlarında bulunuyor. Nestlé, Vereze'deki işletmenin "yetkililerin denetimi altında uygun bir zamanda yeniden faaliyete geçeceği" beklentisini dile getirdi. Ancak ocak ayının sonundan bu yana maden suyu üreticisi, kaliteyi korumak için bazı markalarında yasaklanmış uygulamalar kullandığını kabul ettiği için baskı altındaydı.

Bu da Oldu: Gökyüzünde İnsanı Andıran Cisim Görüntülendi
Yüz Binlerce Takipçisi Olan Ünlü TikTok Fenomeni Om Fahad Öldürüldü: 6 Ay Hapis Cezası Almıştı
Hayırsız Torundan Dedeye Tuzak: Sevgilisiyle Birlikte Dedesini Soydu
Rolex'i ile Gündem Olmuştu! AK Partili Vekil Yenişehirlioğlu'nun Lüks Bir Saati Daha Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
27.04.2024

Ahahha. Isviçre menşeli muhteşem marka Nestle'nin ürünlerinden biri Perrier. Isvicre maden suyu pazarıni elinde tutan ülke konumunda. Bizim Beypazarı sularındaki normal seviyelerdeki bor oranını nedense? aşırı bulup saglıga zararlı ilan ederken kendi sularında bok cikmasi karmaya güzel bir ornektir. Bor dediğin silikat, silikatli maden sularının vücuttaki alüminyum seviyeleri düşürdüğüm bilindiğinden sağliga faydalı, fazla tüketilirse yıllar icinde belki bir zararı olabilir ama bok dediğin öyle degil hocam, ictin boklu suyu, iki saate bilemedin akşamına duman eder adamı.

27.04.2024

Bende diyorum neden bok gibi tadı meğersem gercekten bokmus

27.04.2024

Aşırı pahalı İçinde ne var dendiğinde b.K var lafı yerinde olmuş

TÜM YORUMLARI OKU (17)