Dünyaca Ünlü İsimlerin Daha Önce Hiçbir Yerde Duymadığınız Hobilerini Öğrendiğinizde Ağzınız Açık Kalacak!

Tıpkı her insan gibi, ünlülerin de kendilerince rahatlamak ve yoğun yaşam temposundan kaçmak için çeşitli hobileri var. Kar küresi yapımından güvercin yarışlarına kadar bu ünlülerin hobileri size absürt ve garip gelebilir. Biz Onedio olarak hepimiz tarafından tanınan 15 ünlünün şaşırtıcı hobilerini sizler için sıraladık!

1. Johnny Depp: Barbie bebek koleksiyonu

Johnny'nin Barbie bebeklere olan ilgisi kızı ile başladı. Bebeklerle duygusal bir bağ kurduğunu söyleyen Depp, kızı büyüdükten sonra bile Barbieleri sakladı. Şimdi o kadar çok Barbie'si var ki, koleksiyonunun parçalarını bir depoda saklamak zorunda kalıyor.

2. Penélope Cruz: Askı koleksiyonu

Koleksiyonda 500'den fazla metal olmayan askı bulunuyor.

3. Katy Perry: Saç biriktirmek

Katy Perry bir röportaj sırasında, Taylor Swift ve Miley Cyrus da dahil olmak üzere birçok ünlünün saçını çantasında taşıdığını açıkladı. Perry aptığı şeyin kulağa ürkütücü geldiğinin farkında ancak yine de saç biriktirmeyi seviyor.

4. Taylor Swift: Kar küresi yapmak

Taylor kar küresi yapmayı o kadar seviyor ki, Lover şarkısının klibinde gördüğümüz evin minyatürünün bulunduğu bir kar küresi yaptı!

5. Ryan Gosling: Örgü örmek

Gosling, bir gününü mükemmel yapan şeyin örgü örmek olduğunu söyledi. Eğer örgü güzel bir şekilde örülürse, mükemmel bir hediyeye dönüşebileceğini söylüyor!

6. Mike Tyson: Güvercin yarışları

Güvercin yarışları, Mike Tyson'da dahil olmak üzere bir sürü insanın ilgisini çekiyor. Çocukluğundan beri güvercinleri seven Tyson, şimdi sahip olduğu güvercinleri en iyi şekilde yetiştirerek yarışlara hazırlıyor.

7. Kendall Jenner: Kuş sesleri çıkartmak

Kendall Jenner ıslık çalmada ve kuş sesleri çıkartmada o kadar iyi ki, etrafınızın bir kuş sürüsüyle çevrili olduğunu zannedebilirsiniz.

8. Beyoncé: Arıcılık

Beyoncé, kızının alerjilerini önlemek için arıcılığa başladığını söylüyor. Kızı için başladığı arıcılık, bir süre sonra keyifle yaptığı bir hobiye dönüşmüş. Günümüzde yaklaşık 80.000 arısı ve 2 arı kovanı var.

9. Tom Hanks: Daktilo koleksiyonu

Tom Hanks, ünlü bir oyuncu olmadan önce daktilo toplamaya başlamış. Başarılı oyuncu makineleri, sanat ve mühendisliğin mükemmel birleşimi olarak adlandırıyor. Şu anda koleksiyonunda yaklaşık 120 daktilo bulunuyor.

10. Claudia Schiffer: Böcek koleksiyonu

Claudia Schiffer böcekleri, özellikle örümcekleri topluyor.

11. Brad Pitt: Çömlekçilik

Brad Pitt, boşandıktan sonra seramik sanatına ve çömlekçiliğe başladı. İyileştirici bir etkisi olduğunu belirttiği hobisi ile kendini ifade edebildiğini söylüyor.

12. Demi Moore: Antika bebek koleksiyonu

Eski kocası Ashton Kutcher bile Demi'nin antika bebek koleksiyonundan ürktüğünü söylüyor. Ayrıca Kutcher, zamanında Demi'ye devasa koleksiyonu için bir müze açmayı bile teklif etmiş.

13. Nicolas Cage: Şato almak

Nicolas Cage'in parasını har vurup harman savurduğunu daha önce duymuş olabilirsiniz. Sahip olduğu kale ve şatoların yanında, aldığı dinazor kafatasından da bahsetmek yerinde olacaktır. Bir servet harcadığı kafatası, çalıntı olduğu gerekçesiyle Moğol hükümetine iade edildi.

14. Mila Kunis: Video oyunları oynamak

Kunis, Call of Duty ve World of Warcraft'da dahil olmak üzere bir sürü video oyunu oynuyor. Geçmişte birkaç World of Warcraft loncasının üyesiydi, ancak bir hayran tarafından tanınınca loncalardan ayrılmak zorunda kaldı.

15. Leslie Mann: Tek tekerlekli bisiklet sürmek

Leslie, 10 yaşındayken kendi kendine tek tekerli bisiklet sürmeyi öğrenmiş.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Ünlülerin Dünyaya Hayvan Olarak Geldikleri Paralel Evrenlerden 30 'Yok Artık' Görüntü
Bir Zamanlar Sedat Peker'le Fotoğraf Çekmek İçin Sıraya Giren Ünlülerin Birer Birer Sildiği Görüntüler
Dünyaca Ünlü 16 İsmin, Her Detayına Dikkatle Bakacağınız Çalışma Odaları

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe Esprisi: “Ben Artık Fenerbahçeli Değilim, Milli Takım’ı Tutuyorum”
YORUMLAR
26.07.2021

Şato almak ne güzel hobi ya.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ