Dünyaca Ünlü Hacker Grubu Anonymous, Minneapolis Polis Teşkilatına 'Savaş' İlan Etti

Anonymous, George Floyd protestolarına destek verdi ve Minneapolis Polis Teşkilatına (MPD) 'savaş' ilan etti. Yapılan açıklama sonrası ise şehrin polis teşkilatı ve belediyesinin web siteleri çöktü.

Dünyaca ünlü hacker grubu, George Floyd protestolarına destek veren ve Minneapolis Polis Teşkilatına (MPD) 'savaş' ilan eden açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

Altyazı: @srkntnyldz

Açıklama sonrası siteler çöktü:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
31.05.2020

Anonymous mu kaldı mk en son tişört satmaktan başka bir bok yapmıyorlardı ki bence asdfg gerçek Anonymous'u oluşturan ekip ya tespit edilip öldürüldü ya da kaçıp saklandılar veyahut da sadece emekli oldular bilemiyorum ama "o eski halinden eser yok şimdi" ondan eminim.

31.05.2020

Popüler olan her şeyi merdiven altı atölyelerde dikip kim satıyordur bilemiyorum ama Anonymous belli başlı kişilerin oluşturduğu bir ekip değil dünyanın her yerinden katılımcısı olan kendi içinde gizliliği esas tutup internet üzerinden haberleşen katılımcıların hiç birinin birbirinin adını sanını bilmedikleri bir grup. Yani bir kişinin güvenlik protokolünü aşıp diğer üyelere ulaşıp saklanmalarını veya yakalanmalarını sağlayacak bir durum yok sanırım, anonim bir grup olmanın avantajları. :) Sadece 2019 da neler yaptıklarına internette küçük araştırmalar yaparak ulaşılabilir. Instagram veya facebook hesaplarını oltalama ile alıp kendine hackerim falan diyenlerden de değillerdir yılda bir kaç ses getirecek iş yapıp köşelerine çekiliyorlar galiba :D Bir açıklamalarında da bazı sözlerimizi yerine getirdikten sonra sürprizlerimiz olacak demişlerdi bak bunu halen bekliyoruz :P

01.06.2020

anonymous çok yaşa!!

03.06.2020

Konuşmanın finalini “Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” diyerek yapacak sandım.

Pasif Kullanıcı
10.06.2020

boş yapma Anonymous anca götünü pakmaklar yalan haber ay yıldız annesini cok sikti

TÜM YORUMLARI OKU (16)