Dünyaca Ünlü Efsanevi Boksör Muhammed Ali'den Mutlaka Dikkate Alınması Gereken Başarı Dersleri

Geçen haftaki içeriğimize göz atmayı unutmayın:

Sahaların Sevilen İsmi Lionel Messi'den Bir Köşeye Mutlaka Not Etmeniz Gereken Başarı Dersleri

1. Büyük bir amacınız olsun.

www.instagram.com

Mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek için hayatınızda büyük bir amaca sahip olmanız gereklidir. Kalbinize yakın olan büyük bir amaç seçin. Bu amaç sokaklarda ihtiyacı olanlara yardım etmekten güçlü ve iyi çocuklar yetiştirmeye kadar sizi mutlu edecek her şey olabilir. Belirli bir servet elde etmekten daha önemli bir amaca sahip olmanız gerekir.

"Tek bir hayatımız var ve o da yakında bitmiş olacak. Tanrı için yaptığımız her şey ise kalıcıdır. "

www.instagram.com

2. Konfor alanınızdan çıkın.

www.instagram.com

Bu dersi uygulamak birçok insan için kolay değildir fakat gelecekte konforlu bir yaşam sürmek için bugün bir şeylerden fedakarlık yapmanız gereklidir. Başarılı insanlar bu şekilde yaptıkları işte en iyisi olurlar. Hayattaki amacınız ne olursa olsun yapmak istemeyeceğiniz görevlerle karşılaşırsınız. Önemli olan pes etmemek ve zorlukların biteceğini bilmektir.

"Işıkların altında dans etmeden çok önce yollarda koşuyordum."

www.instagram.com

'Antrenmanımın her saniyesinden nefret ettim ama kendime 'Pes etme. Şimdi acı çek ki hayatının geri kalanında bir şampiyon olarak yaşayabilesin.' dedim.'

3. Mükemmellik kendiniz için yaptığınız bir seçimdir.

www.instagram.com

Diğer her şeyin yerine mükemmelliği seçmek önemlidir. Mükemmellik genç yaşlardan itibaren oluşması gereken bir alışkanlıktır. Şu andan başlayarak yaptığınız her şeyde mükemmeli arayın. Örneğin, bir mağazada müşteri hizmetlerinde çalışıyorsanız şirketinizin gördüğü en iyi müşteri hizmetleri çalışanı olduğunuzdan emin olun. Bu şekilde hayatınızda karşılaşabileceğiniz harika fırsatlar yaratırsınız.

"Yaptığım her işte en iyisi olurum."

www.instagram.com

“Eğer çöp toplayıcısı olsaydım dünyanın en iyi çöp toplayıcısı olurdum! Herkesin gördüğünden daha hızlı çöp toplardım. Doğruyu söylemek gerekirse yaptığım her işte en mükemmel işi yapan ben olurdum.'

4. Olmak istediğiniz kişi olun.

www.instagram.com

Her gün birbirlerini memnun etmek için numara yapan insanlarla karşılaşırsınız. Bu insanları hayatınızdan çıkarmanız gerekir. Bunu yaptığınızda kendiniz gibi dürüst ve yaptığı işi seven insanlara yer açtığınızı görebilirsiniz. Muhammed Ali yapmak istediği her şeyi yapabileceğine gerçekten inanmıştır. İnsanları memnun etmeye ya da başkası gibi davranmaya çalışmamıştır.

5. Kalbiniz zengin olsun.

www.instagram.com

Para başka araçları almanıza yardımcı olan bir araçtır. Bu konuda tercih edebileceğiniz iki seçenek vardır. Kendiniz için araçlar alabilirsiniz ya da insanlık ve sevgi mesajları vererek diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

“Eğer zenginliğe sahip olmak istiyorsanız onu paylaşmayı da bilmeniz gereklidir. Ancak bu şekilde gerçekten zengin olabilirsiniz."

www.instagram.com

6. Her şeyi bilemeyeceğinizi kabul edin.

www.instagram.com

Her şeyi bildiğinizi düşünmeye başladığınızda bilgeliğiniz yok olmaya başlar. Hiçbir insanın bütün bilgilere sahip olmak gibi bir durum mümkün değildir. Her işte iyi olmanız mümkün olmasa da güçlü ve zayıf yanlarınızı bilip bilgili insanlarla arkadaş olmanız mümkündür. Kendinize takım ruhunun ve gelişimin olduğu bir çevre yaratmayı deneyebilirsiniz.

7. Yaşlanmak sadece hayatınızdaki tecrübelerin artması demektir.

www.instagram.com

Herkes yaşamı boyunca yeni tecrübeler edinir. Yaşlandığınızda birçok hatanız ve üzüntünüz olur. Bunların yanında mutluluklarınız, edindiğiniz bilgiler ve gurur duyduğunuz olaylar vardır. Yaşlandıkça yaşadıklarınızdan ders çıkarıp daha mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

Muhammed Ali'nin başarı dersleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Araba, futbol, oyun, muhabbet gibi konularda sağlam içerikler burada! Sağlam bir yolculuk için ihtiyacın olan şey ise Lassa’da!

Sağlam bir yolculuk için Lassa’dan şaşma!

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Survivor’da Büyük Kavga: Yunus Emre Küfür Etti, Ogeday Çıldırdı: Yunus Emre ve Ogeday Diskalifiye Olacak mı?
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
YORUMLAR
23.11.2020

Sevgiyle anıyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ