Dünyaca Ünlü DJ İle İşbirliği Yapan Aleyna Tilki'nin Şarkısı Olay Oldu! Türk Lokumu Yazısı İse Dikkat Çekti...

Genç şarkıcı Aleyna Tilki sık sık şarkıları ve kişisel hayatı ile gündeme geliyor. Tilki geçtiğimiz günlerde Londra'ya yerleşmiş ve orada ödediği kira ile sosyal medyada olay olmuştu. En son yaptığı ingilizce şarkı ile beklediği etkiyi alamayan Tilki bu kez dünyaca ünlü DJ Dillon Francis ile iş birliği yaparak yeni bir işe imza attı. Real Love adlı parçayı dinleyicilerine sunan şarkıcının klibindeki Türk Lokumu yazısı dikkat çekti. İşte Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Real Love...

Aleyna Tilki'den Yeni Şarkı

Yeni klibi, kendisi Londra’da iken yayınlanan Tilki, büyük beğeni topladı. Aleyna Tilki kısa süre önce Londra’ya uçmuştu.

Genç şarkıcı, müzik kariyerinde düşüşe geçtiği iddialarına sosyal medya hesabından cevap vermiş ve iddiaları reddetmiş, “Aleyna geri dönecek, söz” demişti.

Şarkıcı daha sonra Londra’ya gitmiş ve oradan paylaşımlar yapmıştı. Tilki’nin bu paylaşımları yüzbinlerce beğeni de almıştı.

Müzik çalışmaları için Londra’ya yerleşen ve bir süre orada kalacak olan Aleyna Tilki, ilk önce bir otele yerleşti ardından kendisine bir daire kiraladı. O daireye de 3 bin sterlin gibi yüksek bir kira ücreti ödemeye başladı.

Real Love

Dünya çapında üç büyük müzik şirketin biri olan Warner Music’le bir albüm ve 4 single yapmak üzere anlaşan Aleyna Tilki , Amerikalı dünyaca ünlü müzisyen Dillon Francis’in yeni çıkan “Happy Machine” albümünde söylediği ‘Real Love’ şarkısının yayınlanmasıyla gündemin ilk sıralarına oturdu.

Dilon Francis’in geçtiğimiz haftalarda Beyond Wonderland festivali sahnesinde seyirci ile paylaştığı ve o geceden beri dünyanın her yerinden birçok müzikseverin merakla beklediği ‘Real Love’ adlı şarkı Aleyna Tilki’nin adını yurt dışında duyurduğu şarkısı oldu.

‘Real Love’ın Amerika’da ve Aleyna Tilki‘nin isteği üzerine Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde, 2. Dünya Savaşı’ndan kalma uçakların arasında 14 saatte çekilen, nefes kesici görüntüler ve dans koreografileri ile dolu video klibini Amerikalı yönetmen Jake Wagner çekti.

Uçaktaki bir yazı ise dikkat çekti: Turkish Delight…

Klipteki Turksih Delight Yazısı Dikkat Çekti

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!