Dünya Tarihinin En Soğukkanlı Katillerinden Olan Nazilerin Hayvan Hakları Konusundaki Duyarlılığı Sizi Şaşkınlığa Uğratacak!

Bugüne dek Naziler ve Nazi Almanyası ile ilgili kanımızı donduran haberler okuduk ve o dönemlere dair içimizi acıtan fotoğraflar gördük. Ancak bugün sizlere Nazilerin sıra dışı bir yönünden bahsedeceğiz.

Yaşanılanlar dikkate alındığında hepinizi şaşırtacak bu bilgi için sözü Zinde Kültür'e bırakalım.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
28.06.2019

herseyi mutlak kara ve mutlak beyaz olarak nitelendirmemek gerekir. en karanlik en carpik dusuncenin bile dogru ve hakli oldugu yerler olabiliyor yada en melekvari insanin beyninin bir kosesinde en karanlik dusunceler saklanabiliyor.

28.06.2019

Of dostum sen efsanesin... Şükür senin gibi insanlara. Hiçbir fikre, insana, ideolojiye, dine, kitaba...hatta her şeye/hiçbir şeye körü körüne bağlanılıp tamamen doğru ya da tamamen yanlış yaftası yapıştırılmamalı. Bu mantığa aykırı. İyi ki varsın umarım bu düşünceni hayatında da uygulayabiliyorsundur.

Tanrıya inanmayıp kurdukları ormana Tanrının katedralleri adını vermeleri de oldukça ironik. Kafaları bayağı karışıkmış galiba.

29.06.2019

japonlarda da tanri inanci sifir ama pek cok yerde tanri metaforunu kullanirlar. baslarda banada garip geliyordu. sanirim inanc ve tanri konsepti tamamen kayboldugunda tanri artik mitolojik bir anlam kazaniyor. tipki bugun uzay araclarina apollo gibi yunan tanrilarinin isimlerinin verilmesi gibi mitolojik figur haline geliyor. bugunun batisinda da benzer kullanimini gormek mumkun. ornegin tanri parcacigi. her ne kadar god dam it particle dan geldi diye bir iddia olsada bence fizik dunyasinda higgs bozonunun onemini ifade etmek icin yapilmis benzer bir metoforik kullanim.

01.07.2019

resmen nazilere olan sempatim daha da arttı. özellikle hıtlerın kavgam kitabını okuduktan sonra bu konuyla ilgili goruslerım baya bı degısmıstı. hollywood dunyasından uzaklasıp bu konuyla ilgılı bir de onların goruslerını merak edıyorsanız kıtabı okumanızı tavsiye ederim. neticede her zaman her ıkı tarafıda dinlemek lazımdır. yalnız sanırım suan cogu ülkede yasaklandı emin degılım. biliyorsunuz yonetıcıler hiç bı zaman gerçekleri bılmemızı ıstemezler. bu arada sunuda ekliyim hitler ıntahar etmeden önce bu dünyada sevdıgı tek varlık olan köpeğini bizzat kendi vurmuştur. sebebıde yaşananların intikamını ondan almaya çalışmasınlar diyedir.

TÜM YORUMLARI OKU (19)