Dünya Sığınmacılardan Neden Korkuyor?

Günümüzün önemli düşünürlerinden Polonyalı sosyolog Zygmunt Bauman insanların savaştan kaçan sığınmacılardan neden korktuğunu anlattı.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
18.10.2016

Ülkeleri için savaşacak omurgaya sahip olana kadar hep bu durumda olacaklar.

18.10.2016

neden savaşsın insanlar!!!! Orada doğmak onun seçimi değildi bizim burada doğduğumuz ve bu olayları yaşadığımız gibi. Biz birer hayvan olsaydık sürünün devamı neslimizin devamı için savaşırdık haklısın ama biz düşünen çözüm üreten karşısındakini anlayabilen canlılarız ..Daha iyi yorumlayabileceğini düşünüyorum daha iyi olabiliriz.

18.10.2016

mına koduklarım dağdan gelip bağdakini kovuyorlar. gittikleri ülkeye hiç saygıları yok.

18.10.2016

Daha önce dediğim gibi bu İnsanlar savaştan kaçmıyor, bu insanların amacı daha bir yaşam. Eğer öyle olmasaydı Avrupa'ya gelmezlerdi, güvenli bir yerlerde kalırlardı ya da sınırları açın diye ağlamazlardı.Onlar kendi ülkelerini bile korumuyorlar, gittikleri ülkeyi korumazlar. Daha geçen yıl sadece Almanya 1 milyon mülteci aldı, Türkiye'de ise milyonlarca mülteci var. Arabistan, Katar, BAE tek mülteci bile almadı. Sonra ırkçı olan Avrupa oluyor. Avrupa o kadar calışsın, çabalasın ekonomik, sosyal, siyasal anlamda ne zorluklarla ilerlesin ancak sen git o hiçbir şey yapmadan bunu alabilcegini san. Yok öyle dünya !

18.10.2016

Ortadoğu'yu karıştıran Osmanlıyı fitne ve fesatla bitiren ve ortadoğu'da Yahudi devleti kurup orayı cehenneme çeviren Avrupalıların başlarına bunun geleceğini tahmin etmelilerdi.Şimdi mülteci krizini bitirmek için osmanlı'dan sonra kurulan Türk devletinden yardım istiyorlar.:D

TÜM YORUMLARI OKU (9)