Dünya Modasında Bir Gurur: Herkesin Peşinden Koştuğu Tasarımcı İkizler Raisa&Vanessa

Modanın baş döndüren değişkenliğine alışkın olmayabilirsiniz. Hatta moda ile uzaktan yakından ilginiz bile olmayabilir. Ancak bazı isimler vardır ki, onların tarzlarını görünce 'İşte bu tam benlik!' dersiniz. Raisa&Vanessa kardeşler, modanın o sıkıcı ve tekdüze kalıplarını yıkarak kadının gücünü dünyaya gösteriyor. Dünyada fırtınalar kopartan bu markanın bize gurur veren kısmı ise onların içimizden birileri olması. Gelin bu dahi kardeşlere ve işlerine daha yakından bakalım!

Son zamanlarda ismi en çok duyulan moda markalarından biri de Raisa&Vanessa. İki kardeşin, kendi isimlerini koydukları markası.

2011 yılından beri hate couture tasarımlarını, moda meraklılarının beğenisine sunan Raisa ve Vanessa Sason, yeni dönemin genç tasarımcılarından.

İlk işlerini 15 yaşındayken çanta tasarlayarak başlamış Raisa ve Vanessa.

İstanbul'daki eğitim hayatlarına Londra'da devam eden kardeşler, çantadan sonra bikini ve bir polo takımı için kıyafet tasarlayarak yola devam etmişler.

Onların tasarımlarını ünlüler yakından takip ediyor, koleksiyonlarından bir parçaya sahip olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor.

En son bu sene başında Şeyma Subaşı'nın bir düğüne katılırken giydiği bu parça çok konuşulmuştu örneğin.

Tek yumurta ikizi olan Raisa ve Vanessa, aslında bambaşka kişiliklere sahip kardeşler.

Bu farklılıkları da tasarımlarında birbirlerini tamamlayan belki de en büyük özellik. Gördükleri her şeyden ilham aldıklarını söylüyorlar.

20'li yaşlarda tasarım dünyasında adını yüksek desibelden duyuran Raisa ve Vanessa'nın çizgisi, ayırt edilebilir derecede özgün!

Kadının dişiliğini ön plana çıkartan net çizgiler, tasarladıkları parçalarda çok önemli bir duyguyu açığa çıkartıyor: Özgüven!

Onların tasarımları şimdiden dünyaca ünlü ancak en çok giydirmek istedikleri isim ise Madonna!

Bunun gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok zira onların tarzı tam da Madonna'nın cesur karakterine uygun.

En son dünyaca ünlü model ve sosyal medyanın sevgilisi Chrissy Teigen da Raisa&Vanessa tasarımını tercih etmişti hatırlarsanız.

Geçtiğimiz günlerde İlkbahar - Yaz 2018 koleksiyonunu tanıtan Raisa&Vanessa defilesi ünlüler ve modaseverler tarafından yakından takip edildi.

Raisa&Vanessa'nın koleksiyonundan göz alıcı ve iddialı bazı parçalar:

Türk moda dünyasına yeni bir soluk getiren Raisa&Vanessa'nın yeni tasarımlarını merakla bekliyoruz...

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
26.09.2017

Gayet basarılı çok sımarıklar ayrı konu Ataturk havalimanında sıra beklemeden geçemedikleri için güvenliklerle cıglık cıglıga kavga ettiklerini görmüştüm:)

Pasif Kullanıcı
26.09.2017

Bunların da bütün tasarımları püsküllü, salkım saçak. Hiç rahat değil. Kaç senedir varlar da bu sene nolduysa bi çıkış çıktılar. Fena değil de abartacak bi şey yok. Adı olmayan bi sürü güzel tasarım yapan insan var.

28.09.2017

Trendyol satıyor bunların ürünlerini,ondan yeni çıkış yapmışlardır ki zira ben de öyle tanıdım.Dediğin gibi hep rahatsız görünen modeller cidden.

Pasif Kullanıcı
26.09.2017

vay beee cok önemli bir haberdi gerçekten artık dünyada savaslar sona ercek açlık sefalet bitcek gerçekten cok önemli bir olay canıgönülden tebrik ediyorum arkadasları

Pasif Kullanıcı
26.09.2017

Yalnız burası Onedio. Dünya Barış Konseyi'ni arıyorsan buradan çıkınca kime sorsan gösterir

TÜM YORUMLARI OKU (10)