Dünya Kupası Öncesi Yıldızlar Son Maçına Çıkarsa Ne Olur?

Nike Dünya Kupası'na Özel Animasyon Filmi Hazırladı

Dünyanın en önemli futbolcuları bu sefer animasyon filminde bir araya geldi.

Ünlü spor mağazası Nike'ın hazırladığı 'Son Oyun” isimli animasyon filminde dünyanın en iyi oyuncularından bazılarını, kötü kalpli dahi Bilim Adamı’nın elinden futbolu kurtarmaya çalışırken izliyoruz.

Zlatan Ibrahimovic'in röveşatalarının %76 başarısız olma ihtimali gibi düşüncelerden oluşan araştırması onu, tüm risk alma duygusunu ortadan kaldırıp sadece verimlilik, karar verme ve sonuçlara odaklanmaya programlı otomatonları yani “Klonlar”ı yaratmaya itiyor. Bu klonlar sayesinde futbol yok oluyor ve neredeyse nesli tükeniyor. ‘Gerçek’ oyuncular ‘normal’ hayatlarını sürdürürlerken Brezilyalı efsane Ronaldo (El Fenomeno) elindekilerle yetinmek yerine oyunu, yeniden bir araya gelen dünyanın en parlak oyuncularının parlak futbol performansıyla yeniden ateşlemeye karar veriyor.

Morali bozuk olan Zlatan’ı stadın karşısında 'Ben Zlatanım' dergisinin nüshalarını incelediği büfeden kurtarıyor. Hayatına küme düşmüş bir vitrin mankeni olarak devam eden Cristiano Ronaldo adaşı tarafından 'SPORT-U-GAL' dükkanının önünden çekilip alınıyor. Iniesta’nın çiftçilik yaparak geçirdiği normal hayat ‘Magista’ diyemeden sona eriyor. Neymar ve Davis Luiz’in kuaförlük kariyerleri ve Wayne Rooney’nin balıkçılık kariyeri onları kamyonetinin arkasına atıp götüren El Fenomeno sayesinde değişiyor.

El Fenómeno Klonların yenilebileceğine dair coşkulu bir konuşma ile şüpheli oyuncuları ikna etmeyi başarıyor. Şüpheleri ortadan kaldırmak için, Brezilyalı efsane, futbolcuların özel bölgenin merdivenlerinde yürürken geçirdikleri en mükemmel anlardan bazılarını hatırlatıyor.

Tüm dünyanın dikkati sadece tek bir kazananın olacağı Oyuncular ve Klonlar arasında gerçekleşecek müsabakaya çevriliyor.

“Son oyun'un son 90 saniyesi hiç kuşkusuz mükemmel bir oyunun sadece bir futbol türü olduğunu kanıtladı.

Eurosport

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.10.2015

Al bunu klonla!

10.06.2014

harika olmuş neymar özellikle selfie eksik olmadı :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ