"Dünya Kupası'nı Kazanabiliriz"

Almanya'nın Türk asıllı yıldızı, Dünya Kupası'nı kazanabileceklerine inanıyor.

Almanya Milli Takımı 'nın başarılı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan , Dünya Kupası'nı kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

Jöachim Löw'ün öğrencileri dört yıl önce Güney Afrika'da düzenlenen turnuvada yarı finallerde elenmişti. Brezilya'da bir adım daha ileri gidebileceklerini düşünen İlkay, işlerin yolunda gitmesi halinde kupayı kaldırabileceklerine inandığını belirtti.

Goal 'e konuşan yıldız futbolcu, 'Bu takımın potansiyeline çok inanıyorum. Brezilya'da son aşamaya kadar gelebiliriz.' dedi.

Birçok kesimin şu aşamada beklentileri düşük tuttuğuna ve bunun kendileri için olumlu bir etki yaratabileceğine de değinen İlkay, sözlerine şöyle devam etti: 'Portekiz'e karşı iyi bir başlangıç yapıp iyi bir sonuç alırsak, bu final yolunda olduğumuzun bir göstergesi olacak. Finale kadar geldikten sonra zaten her şey mümkün.'

Sezon boyunca sahalardan uzak kaldığı sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nı da kaçıracak olan Türk asıllı yıldız, bunun kendisi için büyük bir hayâl kırıklığı olduğunu da anlatırken, 'Canımı yakan bir durum. Sakat olmasaydım Brezilya'da süre alabileceğimi biliyordum. Bir sonraki turnuvayı düşünmekten başka şansım yok. Umarım Almanya iyi işler çıkarır.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood