Dünya Kupası'nda Beats Kulaklıklara Yasak Geldi

2014 Dünya Kupası başladı ve heyecanlı maçlar ardı ardına oynanıyor. Tabii bu büyük organizasyonun rahatlıkla gerçekleştirilebilmesi için birçok sponsor var ve bu sponsorlardan bir tanesi de Sony . Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberimizde, Sony'nin yeni amiral gemisi modeli Xperia Z2'nin Dünya Kupası resmi telefonu olduğunu bildirmiştik. Tabii iş bununla da bitmiyor. Sony, sponsor olduğu için ekiplere ücretsiz kulaklıklar da dağıtmıştı. Tabii ki Sony de bu büyük etkinlikte kendi ürünleriyle boy göstererek bir yandan da tanıtım yapma peşinde. Lakin Dr. Dre'nin Beats markası , Sony'den rol çalmışa benziyor.

Bilirsiniz , bu tip organizasyonlarda futbolcuların kullandığı eşyalar, futbolseverlerin de ilgisini çekebilir ve dolayısıyla o ürünlerin satışları konusunda katkılar sağlayabilir. Ancak sponsor firmadan hariç bir firmanın ürünleri kullanılıyorsa, bu tabii ki sponsor firmayı zor durumda bırakır. Tıpkı yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi.

Gelen haberlere göre, sponsor marka dışında diğer ürünlerin kullanılması doğru değil. Ancak başta Neymar, Rooney ve Luis Suarez olmak üzere birçok futbolcunun Beats kulaklıklarla boy gösteriyor olması, Sony'yi zor durumda bıraktı ve bırakıyor da. Bunun üzerine de önlemlerin alınacağı söyleniyor.

teknokulis

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!