'Dünya Düzdür' Diyenler mi Daha Tehlikeli Aşı Karşıtı Aileler mi?

Son yılların tartışma konusu olan aşı karşıtlığı gündemdeki tazeliğini koruyor. Aşı karşıtı ailelerin sayısı gün geçtikçe artıyor... 1989 yılında 5 milyon civarında olan aşı ile önlenebilir boğmaca, difteri, tetanos, kızamık, çocuk felci, verem nedeniyle çocuk ölümlerinin sayısı günümüzde 100 bin dolaylarında.

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
23.01.2020

madem arastirma yapiyorsun, karsi tarafida arastir.. uzman gorusune gore diyorsun, karsi tarafinda uzman goruslerini koy.. tetanoz asi ile onlenebilir diyorsun lakin asisinin etkisinin bir kac ay surdugunu, zararli olabilecek bir cisim ile biryerini kestiginde cocuklukta yaptigin asinin bir etkisi olmadigini ve sana tekrardan asi yaptiklarini bilmiyorsun.. biliyorsan e o zaman tetanoz asisi niye yapilmasi gereken asilar listesinde diye sormuyorsun.. sadece toplumsal korku yaratacak bir video cekip asi karsitlarina salliyorsun. konu asi karsitligi ama asi karsitligi ile ilgili bir tane arastirma yapmadan oyle konusuyorsun.. hadi canim pacaniz yiyorsa asi karsitlarinin ‘uzman gorusleri’ni de koyun yahu.. ulan bir tanesini koyun la bir tanesini =]

23.01.2020

Nedense her sene kis aylarinda (herkesin grip ve soguklaginligina kapildigi, depresif oldugu bir donemde) bu tarz icerikli videolar ve oglen haberleri sirasinda 10’ar dakikalik ‘uzman gorusleri’ olan uzmanlarin davet edildigi oturumlar ile gereksiz yere yapilan asi uygulamalarina karsi olan ‘uzman’ goruslerini bir kere bile paylasmadan insanlari korkutuyorsunuz. Asi iceriklerini degistirip zararli olan maddeleri (asinin raf omrunu uzatmak icin kullanilan) elemine etmek yerine 5000 lira videocuya 5000 lirada onedio’ya verip, asi karsiti olanlari cahil cuheyla, toplum zararlisi icerigine sahip yaftalamalarla halkin onune atip halk tarafindan susturulup, sansurlenip, kopek gibi saldirtarak elemine edip kurdugunuz sistemi korumak tabiki cok cok cok daha az maliyetli..

23.01.2020

Aşı Karşıtı olayını destekliyorum. Nufusun azalması lazım.

23.01.2020

zavallısın.

23.01.2020

Bu iki grubu el ele tutusturup "dunyanin kenarindan" asagi atacaksin!

TÜM YORUMLARI OKU (51)