Dünya Bunu Konuşuyor: Mark Zuckerberg'den Geri Adım

X'in sahibi Elon Musk, Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg'le yapmayı planladığı kafes dövüşü dünya çapında çok ses getirdi. İkili her geçen gün dövüş ile ilgili şartlarını açıklarken, yeni bir gelişme yaşandı. 

Elon Musk, Zuckerberg'in İtalya'da kafes dövüşünün şartlarını kabul etmediğini açıkladı.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre Musk, Zuckerberg ile İtalya’da “Antik Roma” temasıyla gerçekleştirilmesi gündeme gelen kafes dövüşü konusunda açıklamada bulundu.

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano’nun kafes dövüşüyle ilgili 11 Ağustos’ta X platformunda paylaştığı gönderiye cevap veren Musk, Sangiuliano’ya “nezaketi ve böyle bir kültürel eğlence organizasyonunu planlama isteği” için teşekkür etti.

Musk, “Antik Roma tarihini tanıtırken aynı zamanda Amerikan gazileri ve İtalya’daki çocuk hastaneleri için de para toplamak istedik. Zuckerberg bu yaklaşımla ilgilenmediği için teklifi reddetti.” ifadesini kullandı. Musk ayrıca, “Zuckerberg yalnızca etkinliği UFC düzenlerse dövüşmek istiyor. Ben her türlü dövüşmeye hazırım.” dedi.

Zuckerberg, 13 Ağustos’ta X’e rakip olarak açtığı Threads platformu üzerinden paylaştığı mesajda, “Sanırım hepimiz Elon’un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Elon Musk ise Meta CEO’sunun açıklamalarına X platformu üzerinden “Zuck bir tavuk.” şeklinde yanıt vermişti.

Elon Musk, Zuckerberg ile Yapacağı Kafes Dövüşünün Ayrıntılarını Paylaştı: 'Canlı Yayında İzlenebilecek'

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
18.08.2023

Sanki çok profesyonelmiş gibi ufc nin dövüş düzenlemesini bekliyor. Zuck sen harbiden tavukmuşsun.

18.08.2023

amk evlatları artık bir kavga edinde bizde rahatlayalım onedioda rahatlasın ya

18.08.2023

UFC mis, amk hirsizi seni. Adam show olsun niyetine yardim da yapalim diyip ne guzel organize etmis. tavuk yine hafif kalmis bence :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ