Dünya Böyle İnsanlarla Güzel! Tramvayda Ayakkabılarını Çıkartıp Bir Çocuğa Veren Genç Adam

Samsun'da tramvayda yolculuk eden bir genç, ayağında ayakkabısı bulunmayan bir çocuğa kendi ayakkabılarını çıkarıp verdi. Ayakkabıları çocuğun ayağına giydirip bağcıklarını da bağlayan genç, yoluna çorapla devam etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri o gence ve yardım ettiği çocuğa ulaşmaya çalışıyor...

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ bünyesinde hizmet veren tramvayda yolculuk eden, bir genç, yolcular arasındaki bir çocuğun ayakkabısız olduğunu fark etti. Oturduğu yerden kalkan genç, çocuğun yanına giderek sohbet etmeye başladı. Genç sohbetin ardından ayağındaki ayakkabıları çıkarıp, çocuğa verdi.

Bu güzel davranış, olaya şahit olan bir vatandaşın sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı

Ayakkabıları çocuğun ayağına giydirip bağcıklarını da bağlayan genç, yerine dönüp, çorapla yoluna devam etti. Gencin davranışı tramvaydaki yolcular tarafından takdirle karşılandı. Olay anı, bir kişi tarafından görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı.

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ görevlilerinin, teşekkür etmek istedikleri gence ve yardım etttiği çocuğa ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

Tramvaydaki gencin bu davranışı sosyal medyada da büyük takdir topladı 👏👏

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
02.05.2018

Tipini görsen ön yargıyla eşofmanlı diye bağcılar kekosu denir ama kimse kimsenin içini bilemez. Takdir ettim. (bi çok içerikte adidas eşofman giyenlere çok laf etmiştiniz.)

03.05.2018

kışın ayaklarında çorap dahi olmayan bi kız çocuguna ben de ayagımda ki çorabı ve atkımla şapkamı vermiştim . nasıl üşümüştü kurban olurum o ister mi öyle yaşamak , benzin istasyonuna götürdüm lavaboya sokup ayaklarını bi güzel yıkadım çoraplarımı giydirdim , elini yüzünü yıkadım yavrumun soguktan yüzü uyuşmuş sümükleri akmış haberi bile yok saçlarını topladım ördüm güzelce şapkamı taktım atkımı sardım istasyondan da rica ettim süt ısıttılar yiyecek bişeyler aldım sonra kocaman sarıldım gittim , içim hem huzur doldu hem de çok üzüldüm keşke daha fazlasını yapabilseydim diye.. BİRİLERİNE İYİLİK YAPMAYI NOLUR GÖREV BİLİN KENDİNİZE ELİNİZ DE OLANI HEP BAŞKALARIYLA PAYLAŞIN.

02.05.2018

Adam sevap Point kasmış.

02.05.2018

biz onu kahvalti yapar gibi zorlanmadan kasmadan insanlik sergilemis olarak görduk . siz puan kasmak falan anlamişsiniz. bu fark da zaten neden her ayakkabisiz cocuga cikarip ayakkabisini verecek bir Adam olmadigini acikliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)