Dünya Bir Saniyeliğine Güzelleşti! İzni Bittiği İçin Çok İstediği Konsere Gidemeyen Çalışanın İznini Uzatan Genel Müdür

Sercan Bey, kurumsal bir şirkette çalışıyor malum izinler sınırlı. İzninin son günlerine denk gelen ve çok istediği konsere gidemeyeceğini Facebook hesabından üzülerek arkadaşlarıyla paylaşmış. Çalıştığı şirketin genel müdür yardımcısı Şeref Bey de tesadüfen gördüğü mesajlara bir müjdeyle karşılık vermiş! Ve o andan itibaren dünya Sercan Bey için 2 günlüğüne güzelleşmiş. 😄

Sizin de okuyunca umut dolacağınız 'Vay be ne iyi insanlar var!' diyeceğiniz içeriğimize doğru yola çıkalım o zaman!

Sercan Bey özel bir şirkette çalışıyor ve aynı zamanda müziğe de çok ilgili olan bir müzisyen.

Geçtiğimiz günlerde, bir festivale dünyaca ünlü sevdiği bir grubun geleceğini öğrenmiş fakat konser günü yıllık izni bittiği için gidemeyeceğini Facebook hesabından arkadaşlarıyla üzülerek paylaşmış.

Daha sonra birkaç arkadaşı ile Facebook'tan bu konu üzerinde konuşmuşlar. Genel müdür yardımcıları Facebook'ta çok zaman geçirmediği için Sercan Bey mesajların okunabileceğini hiç düşünmemiş.

Çalıştığı holdingin genel müdür yardımcısı da şans eseri mesajlara denk gelmiş ve kendisinin de sevdiği bir grup olduğu için bir müjde ile çalışanı Sercan Bey'e mesaj atmış.

Şirketin genel müdür yardımcısı Sercan Bey'e yıllık izninin iki gün uzatıldığını söylemiş ve iyi eğlenceler dileklerini iletmiş.

Tabii bu mesaj Sercan Bey'in arkadaşları tarafından da çok beğenilmiş ve genel müdür yardımcısının çalışanına verdiği bu destek ayakta alkışlanmış.

👇

Biz de umutları yeşerten bu cömert tavrından dolayı Sercan Bey'in iş yerindeki genel müdür yardımcısı Şeref Bey'e teşekkürlerimizi sunuyor ve kendisini ayakta alkışlıyoruz!

Valla helal olsun ne anlayışlı müdürler var!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.08.2018

Mercedes'te çalışıyor genelde orda görev yapanlar çok üst düzey insanlar zaten işçiyi para veriyorum diye eşşek gibi çalıştırmak sonradan görmelere has bir durum...

09.08.2018

O kadar korkunç bir ülkede yaşıyoruz ki, gayet insani ve sıradan bir olay bile gündem olabiliyor. Abi yapılan yüzlerce araştırma var, çalışma saatleri ne kadar uzarsa verim o kadar düşüyor, insanlar en fazla 4-6 saat verimli bir şekilde çalışıyor, gerisi tamamen emek israfı. Ne kadar tatil, izin, rekreasyon olursa o kadar daha motive oluyor çalışanlar, işini seviyor, dört kolla sarılıp kısıtlı süre zarfında işlerini bitirmeye çalışıyorlar. Çünkü aksatırlarsa, iyi niyeti suistimal ederlerse işsiz kalırlar. Kuzey ülkelerini o kadar kıskanıyorum ki, bir çok yerde adamlar günde 4 saat çalışıyorlar ya. Bilemedin 6 saat. Düşünsene, sabah 10'da işbaşı yapmışsın, 1 saat molan olsun (ki ne gerek var), öğleden sonra 5te çıkıyorsun. Fazladan kaldığın her dakika da mesai ücreti olarak maaşına yansıyor. Kim böyle bir düzende yaşamak istemez ki?

09.08.2018

Türkiye'ye bak bir de... Çalış babam çalış. Çalış babam çalış. Günde en az 10 saat, hatta yasal olmasa bile çoğu özel iş yerinde 14-16 saate kadar uzatabiliyorlar. Hele ki hizmet sektöründe çalışanlar, eğer firma çok kurumsal ve iyi denetlenen bir yer değilse, mesai ücreti veya fazla saatlerin izin olarak iade edilmesi gibi haklarından bahsedemiyorlar bile... Allah bu ülkede yaşayan her insan evladının yardımcısı olsun. Şimdi tutup ahkam kesmeyin yok daha kötü yerler var öyle böyle... O boktan yerlere baka baka bu hale geldik zaten, iyiyi örnek alıp şartları düzeltmek varken şükür deyip bokumuzda boğulmaya tembelliğe ve koyunluğa o kadar alıştık ki, düşündükçe çıldırıyorum!

09.08.2018

2010 sonisphere cuma-cumartesi-pazar günüydü.. direktörüm cuma öğlen ofisten gitmemi ve salı sabahı gelmemi söyledi :) bi de konserde metallica sahneye çıktığı an onu aramamı :) izin formu doldurayım dediğimde, doğum günü hediyesi olarak bu izni verdiğini söyledi..

TÜM YORUMLARI OKU (28)