Dünya, Bir Kara Delik Tarafından Yutulabilir Mi?

Yanına yaklaşan her şeyi silip süpüren kara delikler Dünya'mızı yutabilirler mi? Oldukça yoğun bir madde olan kara deliklerden kaçmak neredeyse imkansız.

Altyazı ayarlarından Türkçe altyazı seçeneğini seçmeyi unutmayın!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
17.10.2018

Turk insani gok bilimi ile biraz daha ilgilense, dunyanin ve dert dedigimiz seylerin aslinda ne kadar kucuk oldugunu anlayacak.

17.10.2018

karadelikler sanki onlerine gelen herseyi vakumlayip yutan elektrik supurgesi gibi dusunuluyor ama cevresine etkisi bir yildizdan farkli degil. yildiz kokenli karadelikler icin, yildizkenki cekim gucu neyse, karadelik oldugundaki cekim gucude odur. degisen bir kutle yok. hatta merkezi daha ufak oldugundan cekim etkisine girip carpismak dahada kucuk ihtimal. samanyolunda 200milyar yildiz var. dunyaya gelip carpan bir yildiz var mi? hatta gunes sisteminin yakinindan gecip gezegen yorungelerini degistiren bir tane oldumu? o zaman siz dusunun bir karadeligin gelip dunyayi yutma ihtimali ne kadar dusuk.

17.10.2018

300bin km/s hareket eden ışık neden kaçamıyor peki. bilinen en yüksek hız karadelikten kaçamıyor. çevresi nasıl kaçacak. Karadeliğe yaklaştıkça kaçış imkansız hale gelir. sürekli çekim artar senin girdiğini düşün ayaklarındaki çekimle kafanda ki çekim kuvveri çok farklı boyun uzamaya başlar sonunda yok olursun :D

17.10.2018

ham

TÜM YORUMLARI OKU (15)