Dünya Basını Trabzonspor - F.Bahçe Maçını Manşetlere Taşıdı: 'Türkiye'de Her Zaman Oluyor'

Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakemin bir taraftar tarafından dövülmesi tüm spor basınında ses getirdi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar tüm dünyaya yansıdı. Hakemi döven taraftardan, Bordo-Mavili taraftarların sahaya hücum etmesine kadar her detay paylaşıldı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Sun'da 'Bir taraftar maçın hakemine acımasızca saldırdı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı yaşanan bu olayın ardından tatil edildi. Robin van Persie, Nani ve arkadaşları hemen sahayı terk etti.' ifadeleri kullanıldı.

Neler yaşandı?

Avni Aker'de Sahaya Giren Taraftar Hakeme Saldırınca Maç Tatil Edildi!

La Gazzetta dello Sport: "Türkiye'de şok! Hakem tekme ve yumrukların hedefi oldu!"

Gong: "Delilik, Trabzon-Fenerbahçe maçını bitirdi!"

Sport Express: "Trabzonspor taraftarları hakemi dövdü!"

Die Welt: "Türkiye'de skandal... Trabzon taraftarı yardımcı hakeme saldırdı!"

Bosna-Hersek basını: "Maç iptal edildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı yardımcı hakeme saldırılınca durduruldu."

L'equipe: "Taraftar hakeme arkadan yumruk attı, ardından da tekme. Maç iptal edildi. Tüm Türkiye korku içerisinde izledi."

Abola: "Maçta hakeme saldırı oldu ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçı iptal edildi."

Hollanda basını: "Van Persie şok oldu. Yıldız oyuncu taraftarın hakeme saldırmasının ardından hemen içeri kaçtı."

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
25.04.2016

Zamaninda salih dursun şov yaptiginda adami kahraman ilan ettiler sonra da hakeme bu tarz hareketler yapmak -affedersiniz- bi bokmus gibi lanse edildi, profesyonel futbol bu hakemin hiyerarsik durumu acik ki zaten hakem mukemmeldir de demiyoruz nasil ki bi futbolcunun gol kacirmasi, pas hatasi yapmasi futbolda kabul goruyorsa hakemin hatalari da kabul gorur.

Pasif Kullanıcı
25.04.2016

bati ilk once kedi futbol holiganlarina baksin, bundan 2 ay once suriyeli dilencilere ekmek atar gibi yere para atiyorlardi sonra kahkaha atiyorlardi, baska 1 videoda yine futbol manyagi bir dilencinin ustune isiyordu

Pasif Kullanıcı
25.04.2016

Herkes kendi pisliğine baksın önce. Burada Trabzon insanını kendince aşağılamaya çalışan siboplar, biz şampiyonluk elimizden alındığında dahi polis aracı yakmadık. Türkiye' yi en çok rezil rüsva eden her zaman fenerbahçe taraftarı oldu. Neymiş, herşeye hakemler mi sebep oldu, Trabzon futbol mu oynuyor ? Evet bugün oynamıyor. Oynayamıyor. İlk haftalara gidin bir de. İlk galatasaray maçına gidin, daha sonraki haftalarda verilmeyen penaltılara gidin, rakibe haksız yere verilen penaltılara gidin. Bu taraftarı kim bu hale getirdi, neden bunlar oluyor anlamak istiyorsanız gidin bakın. Dünkü penaltı verilse ne olacaktı ? Belki yine kaybedecektik ama aylardır yapılan haksızlıkların bedeli bir hakeme ödetilmeyecekti, yalnızca istifa sesleri yükselecekti tribünlerden.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ