Düğünlerinde Tarzlarını Koruyarak, Türbanı Gelinlikle Birleştiren 28 Gelin

Bütün gelinler, en mutlu günleri olan düğün günlerinde istedikleri gibi bir gelinlik giymek isterler. Özellikle türban konusunda sıkıntı yaşayan gelinler için Buzzfeed'in derlediği bu içeriğimizde türban ile gelinliğin uyumunu göreceksiniz.☀

1. Gerçekten bu tüylü gelinliğin hakkını veriyor. 💑

2. O kontur, o ruj, o kaşlar... 💄

3. İlişki, türban ve kınanın kombinasyonu! 👫

4. Daha ne kadar fotojenik olabilirdi? 💮

6. Bu güzel makyajdan sonra tek diyebileceğimiz: "HARİKA" 👧

7. Gelin ve nedimeleri 👩❤️💋👩

8. Elbisesi ve türbanı anca bu kadar uyumlu olabilirdi! 😊

10. Duvak ve türbanın bir arada olmasını sağlamak mümkün! 👏

11. Dünyalar güzeli bir denizkızı gibi görünüyor! 😇

14. Güzelin de ötesinde! 😳😍

15. Zarafetin sözlük anlamı gibi... 🤗

16. Prensesler gibi... 👸

17. Fazla tatlılar ♥💑

18. Minnoş gülümsemesi ile 😊

19. Kraliyet ailesinden gelmiş gibi... 👸

21. Geleneksel kıyafetleriyle muazzam görünen bir gelin 😇😇

22. Maşallah! 😍😍

23. Büyüleyici ‼

24. Birbirleriyle uyum içindeler 👫

25. Kırmızının en güzel tonlarını taşıyor 💯😊

26. Muazzam işlemelerle göz kamaştırıcı bir gelin daha 😊

27. Muhteşem bir görüntünün son rötuşları 👠

28. Bu zarif güzelliğiyle sadece harika görünüyor. 🤗

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
15.09.2016

Şuna tepki gösterenleri cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Çelişki melişki yok burda arkadaşım. Sen kafanda islamı hala bireyselleştirememişsen, milleti bu islama göre çelişkidir diye yaftalıyorsan buradaki yobaz sensin. Kadın dinini böyle yorumluyor. Bu onun vicdan meselesi. Sanane ? Sen bunu çelişki sanıp eleştirirsen sana da neden 5 vakit namaz kılmıyorsun, ramazanda sokakta niye su içtin diye sorulmasını meşrulaştırırsın. Zira yobazsın. Bırak milleti sana ziyanı yoksa özgür davransın. O onun vicdanı.

Yorum yapanlar arasinda kimin 5 vakit namaz kilip kilmadigini, oruc tutup tutmadigini bilemezsin. Genelleme yapman yanlis bence.

16.09.2016

tam olarak usule uygun örtünen bir kadın gördüklerinde ''pis gerici yobaz'' diyenler burada ''ıiiyyy gerçek tesettür bu değil'' ''madem kapalısın neden düzgün örtünmüyorsun?'' gibi yorumlar yapıyorlar ya çok gülüyorum. kadın bir şekilde örtünmüş belki bunun hakkını veremiyor, kendiyle çelişiyor..kendi günahıdır bu. bize ne?! mini etek giyer or.spu dersin..kapanır yobaz dersin. bi elinizi gözünüzü çekin şu kadınların üzerinden yeter.

17.09.2016

tam anlamıyla doğru yorum...

15.09.2016

Ayrıca nedir bu onedio üyelerinin tesettürle ve başörtüyle ilgili bişey gördüklerinde hep beğenmeyen emoji vermeleri. Tamam bunu biraz anlarim da diğer herseyde basortu kelimesi gecti mi bi begenmemeler felan. Böyle yapinca yobaz olan siz oluyorsunuz bilin istedim.

15.09.2016

Başörtüyü değil uygulanmasının yanlış olduğu için beğenmiyorum.Deve görgücü kafa,daracık pantolon/etek/elbise,bir ton makyaj(kırmızı ruj,abartı siyah gözler,kontur,takma kirpikler).Onlar güzel görünmek için bunları yapıyorlar.Düzgün kapanana lafım yok.Şimdi kesin herkesin hayatına kimse karışamaz diyen bir iki cahil çıkacaktır.Onlar benim hayatıma karışıyorsa bende onların hayatına karışırım.Normal,bol giyinen başı açık bir kız kırmızı ruj sürse yollu olur ama kapalı sürse 'O kapalı karışamazsın' denir.Kapalılık altında dedikodu,kul hakkı vb. yapar ama başı kapalı diye cennete gider,başı açık bunları yapmasa da başı açık ya KESİN cehenneme(!).

TÜM YORUMLARI OKU (114)