Düğünde, Takılan Altın Bilezikleri Sayıp Morali Bozulan Gelin

Düğünde kendisine takılan altın bilezikleri sayan gelinin morali bozuluyor... İşte o anlar!

Kaynak: @sedaozboke

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
06.05.2021

Ya ne kadar aptalsınız! Düğünde deli gibi yoruluyor evlenen çift, onu karşıla şununla fotoğraf çektir buna gülümse.. En çok da gelin yoruluyor çünkü 10 cm+ ince topuklu üzerinde kilolarca gelinlikle dolaşıyor kız. Muhtemelen yorgun, ondan suratı asık. Değilse de bu devirde düğün yapmak kolay mı? Evlenen çiftin nereden baksanız 150 bin masrafı var (tüm evlilik masrafları dahil), şöyle bir düğünde evlenen kim altınlarını saklayabiliyor sanki. Hepsi borca harca gidiyor. Borcunu kapatmaya yetmiyorsa ona üzülmüş olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla bu altınlar düğün öncesi birlikte alınıyor, ortada sürpriz olan bir şey de yok. Tek derdiniz kadınları paragöz ilan etmeki sinsisiniz.

kendini yormadanda evlenılebılıyor bılın ıstedım

06.05.2021

Damatta gülüyor. İleride görücem ben seni 😄 tamam yeni evliler için gerçekten takılar bir gelir kaynağı ama düğünde de yapma yaaa bekle evinde say be kızımm

Pasif Kullanıcı
06.05.2021

Ya küfür etsem günaha giricem hakaret etsem feministlerin gazabına uğrayacam. Ulan bileziklerle mi evleniyosun kaşara bak ya.

07.05.2021

Feminizmi neden karıştırdın anlamadım ama Feminizm hakkında biraz bilgiye sahip olsan; bizlerin kadın ve erkeği eşit gördüğümüzü bilirsin. Bu da demek oluyor ki; herhangi bir erkekten ya da başka birinden bir beklenti içerisine girmeyiz. Eğer (konu gereği) bilezik istiyorsak o bileziği gider kendimiz alırız. Bu videoda görmüş olduğun kadının yaptığı davranış da bütün ideolojilerimize terstir.

TÜM YORUMLARI OKU (23)