Düğünde Maganda Kurşunuyla Yaralanmıştı: Savcı Sayan'ın Yeğeni Hayatını Kaybetti

Ağrı'da katıldığı düğünde başına isabet eden maganda kurşunu ile ağır yaralanan Savcı Sayan'ın yeğeni Ali Sayan (20), hayatını kaybetti. 

Karahan köyünde 9 Haziran'da yapılan düğünde rastgele ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yeğeni Ali Sayan'ın başına isabet etti.

Ağır yaralanan Sayan, ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Ali Sayan, bu sabah hayatını kaybetti. Sayan'ın cenazesi, yarın Tutak ilçesine bağlı Yukarı Kargalık köyünde toprağa verilecek.

Savcı Sayan da acı haberi, sosyal medya hesabından duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Düğünde silahı ateşleyenin belirlenip, yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
YORUMLAR
03.07.2023

Silahla havaya ateş etmenin kime ne faydası var? doğaya fayda var mı? hayır insanlığa fayda var mı? hayır kişisel gelişime fayda var mı? hayır sevgiye şefkate katkı var mı? hayır peki bu gelenek neden var çünkü birilerinin güç gösterisi yapması lazım, hayvan iç güdüsü başka birşeyden ibaret değil...

03.07.2023

hayvanlar konfor alanlarını korumak ve diğer canlılara karşı statülerini muhafa etmek için canı pahasına da olsa gücünü ispat eder buradan kastım bu insan müsveddelerininde canı pahasına da olsa statülerini korumak ve muteber olmak için bunu yapmaları yani ısırmak saldırmak gibi eylemleri de var insanların hayvanlar ile benzeşen ama burada ima ettiğim bu değil.

03.07.2023

hesaplaşmadır üstü kapatılıyordur diye bir düşünce belirdi başlığı okur okumaz.

03.07.2023

Sayan ın o son bakışı.. düşünsene bir daha göremeyeceksin..ne acı, Allah rahmet eylesin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ