Düğünde Gaz Kaçağı: 40 Kişi Zehirlendi, 6 Aylık Bebeğin Durumu Ağır

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir düğünde gaz kaçağı nedeniyle 40 kişi zehirlendi. Zehirlenenler arasında bulunan 6 aylık bebeğin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Isıtma sisteminde gaz kaçağı oldu

Olay, saat 20.00 sıralarında Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre düğün salonundaki tüplü ısıtma sisteminde gaz kaçağı meydana geldi.

6 aylık bebeğin hayati tehlikesi var

Düğüne katılan 40 kişi zehirlenme şikayetiyle Devrekani İlçe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Zehirlenenler arasında bulunan 6 aylık bebek, hayati tehlikesi nedeniyle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeğin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Zehirlenenlerin hastanede tedavilerine devam edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
18.11.2022

Muhtemelen o gaz kaçağı değil baca kaçağıdır. Lpg yada doğalgaz kendileri zehirli değiller. Ama tam yanmamış baca gazları içeri sızarsa işte o çok ölümcül. Bir nedendan baca tıkandığında içersi havalandırılamadığında içeri sızan tam yanmamış gazda karbon monoksit oluyor, çok zehirli ve sinsi bir katil, eski şohben döneminde çok kişinin canına mal olmuştur. Bir kere başıma geldi. Temizlikçi kadın kombinin bacasını söküp öylece kenara bırakmış. Şükür kombi bulunduğum yerden uzakda kapalı bir alandaydı. Durumu farkedince tehlikeyi bildiğimden hızlıca her yeri açıp havalandırdım, o kısa sırada bile baş dönmesi ve halsizlik başladı. İnsan biraz fazla maruz kalsa hemen orda yığılıp kalır kaçamaz. Karbon monoksit oksijen gibi kandaki hemoglobin proteinine yapışıyor ama oksijen gibi dokuya gelince bırakmıyor, hemoglobini bağlıyor, kanın oksijen taşıma kapasitesini yok ediyor sonucunda insan hiç bir şey anlamadan tüm gücünü kaybediyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ