Düğünde Dehşet! Oğlunun Düğününde Eşini Katletti, Kızını Yaraladı

Elazığ'da 45 yaşındaki Yaşar U., oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu 45 yaşındaki Yasemin U'yu tabancayla başına ateş ederek katletti, kızını da bacağından yaraladı.

Eşini, herkesin gözleri önünde katletti

Olay, dün akşam, Doğukent Mahallesi’nde meydana geldi. Yaşar U., oğlunun düğünü için geldiği salonda, aralarında sorun olduğu ve ayrı yaşadıkları öğrenilen eşi Yasemin U'nun başına tabancayla ateş etti. Yaşar U., daha sonra ismi öğrenilemeyen kızını da bacağından vurdu.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Yasemin U. ve kızını ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Yasemin U. tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, kızının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kızının sağlık durumu iyi

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Yasemin U. ve kızını ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Yasemin U. tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, kızının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Yasemin U'nun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kaçan Yaşar U'nun yakalanması için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
15.10.2022

Bu da mı kadının yanlış seçimi? Bunda da mı midesiz, akılsız olan kadın? Evlenmiş, boyunca çocuk yapmışlar, oğlunun düğününe gidip boşanma aşamasındaki eşini öldürüp kızını yaralamış. Mesela ne olmalı erkeği suçlamanız için? Lütfen beyninizi ara sıra da olsa kullanın...

16.10.2022

Aşağıda var kadını suçlayanlar merak etmeyin, onlar her yerde ve her zaman var

Babamın cenazesi sonrası yapılan taziyelerden birinde yıllardır ateist olduğunu bildiğim bir kadın doktorun tedavi yöntemi yanlıştı demem üzerine kadere inanmıyor musun demişti, siktir git serpil abla allasen ne saçmaladin demiştim. Ateistin bile kadere inandığı bu ülkede madenciler de ölür, doktoru hasta yakını öldürmezse trafikte 17 yaşındaki ehliyetsiz öldürür, çalışma bakanlığı müfettişleri madenleri teftiş edeceklerine istek parçası söylenmedi diye müzisyen öldürür... Kara çarşaflı tarikat üyesi kadın bile kocasından boşanır, tekrar evlenir bizim mert, yiğit aslında sapına kadar hadım kocalar da çok serbest bir şekilde düğün dernek basıp eski karılarını öldürür.

15.10.2022

Babana Allah rahmet eylesin öncelikle…Dindarlar dini,ateistler ateistliği bilmeden araştırmadan sağdan soldan duyduğu bilgilerle seçerse ne bekliyorsun ki bu ülkeden en iyisi iki tarafada hiç bulaşmamak…

Hangi sebep can almayi hakli kilar? Kendi cinsiyetimden utanir oldum bu pislik aşagiliklar yuzunden mk

TÜM YORUMLARI OKU (15)