Düğün Masrafları Yüzünden Evlilikleri Sıkıntıya Giren Çiftin Floodu

Evlilik teoride iki kişinin hayatlarının birleştirmesi olarak bilinse de pratikte işler öyle değil. Çevre baskısı, ailelerin hatta uzak akrabaların istekleri, trendlere uyma arzusu, elalem ne dercilik zaten zorlu olan süreci daha da karmaşık ve masraflı hale getiriyor. Bu da Mustafa Şare'nin iki yıl önce yazdığı ve tekrar gündeme gelen yazısı. (Yazıda geçen fiyatlar 2020 fiyatları.)

Yazı şöyle

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yasa Dışı Bahis Siteleri Dikkat Çekmek İçin Küfürlü SMS Atmaya Başladı
5 Bininci Başvurusuna Yanıt Alamayan Developer Sonunda İsyan Etti
İlişkileri İçin Çabalamaktan Mecnun'a Dönen Erkekler Viral Oldu

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
26.09.2024

bu işler böyle, önce özendirirler sonra mecburiyet gibi olur. Bu işlerden kaç kişi ekmek yiyor. Boşanması ayrı sorun mal paylaşımı nafaka. Elalem neder hastalığından kurtulmak gerek ama çok insan para kazanıyor bu işlerden.

26.09.2024

Yapmayın. Hatta bir tarafın diğerine "Düğün yapmayalım. Gereksiz sıkıntıya gireriz" demek zorunda kalması ilişkide ilk gediği açar bana göre. Söz konusu bile edilmemeli.

26.09.2024

Düğün, Düğün salonları, gelinlik, davulcu, nişan öğeleri vs uzayıp giden listenin tamamı sektörü beslemek için "adet" adı altında sokuşturulmuş, ya da "başlık parası" unsuru evilmiştir. Her şekilde evlenen erkeğin sırtına sıkıntı verici yük haline getirilmiş, bir nevi erkeğin mali iradesi sınanmış, ama her zaman evlendiği kadını da etkilemiştir. Gösteriş merakımız, kibirimiz bize bu oyunu oynayanların ekmeğine yağ sürüyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ