Düğün Günü Tüm Arkadaşlarının Kuaföre Gelmek İsteyip Boşanma Davasında Yapayalnız Kalan Kadına Gelen Yorumlar

Bir kadın evlenirken düğün günü herkes yanındadır. Gelinin arkadaşları kuaföre kadar bile gelirler. Bizim kültürümüzde kuaför ücretini damat ödediği için bu aslında aşırı saçma bir gelenektir. Gelin ve damat arasında probleme bile varabilir bu durum. Twitter'da @senkimkpekkkk adlı bir kullanıcı, düğün günü kuaförde herkesin yanında gelmek istediği halde boşanma davasında tek bir kişinin bile onunla olmamasını bir tweet atarak anlattı. Bakalım bu paylaşıma ne yorumlar geldi?

Evliliklerin başlangıcında pek çok insan yanımızda olur. Düğünde, eğlencede herkes etrafımızdadır. Peki ya bir kadın boşanırken yanında kimse var mıdır?

Twitter'da @senkimkpekkkk adlı bir kullanıcı, düğün günü kuaförde herkesin yanında gelmek istediği halde boşanma davasında tek bir kişinin bile onunla olmamasını bir tweet atarak anlattı. Paylaşımına yorumlar gecikmedi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Bonus:

Bunlar da İlgini Çekebilir

Aşırı Muhafazakar Erkeklerin Tehlikeli Olduğunu Dile Getiren Kişiye Gelen Yorumlara Siz de Hak Vereceksiniz!
Sevgilisine Aşkını Belli Etmek İçin Hesabına 20 TL Gönderen Kişi Hem Kıskandırdı Hem de Dalga Konusu Oldu
Eşinin Evlendikten Sonra Kısır Olduğunu Öğrenirsen Ne Yaparsın Sorusuna Gelen Birbirinden Trajikomik Cevaplar!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
YORUMLAR
17.08.2023

Arkadaşlarımın düğününe(kuaför masrafını hep kendim ödedim), doğumuna, evlenirken evinin temizliğine ve yerleştirmesine, hastalıklarına, akraba cenazelerine, yani her haltına gittim. Elimden gelen her yardımı yaptım. Kendi işimi kendim görmeye çok alışkınımdır ama bir kere ihtiyacım oldu. Herkesin ayrı bir işi çıktı. O yüzden artık sadece iyi günde gidip hanım hanım oturmaya karar verdim

17.08.2023

Çocukluğumdan beri ailem hemen hemen bütün çevre/eş/dost/akraba düğününe, cenazesine iyi gününe kötü gününe katıldı. Hatta bizi de sürüklediler. En güzel hafta sonlarım düğün salonunda geçti diyebilirim. Peki sonuç? Babamın cenazesinde bir avuç insan, benim nikahımda bir avuç insan, aynı şekilde ablalarımın düğünlerinde de bir avuç insan. Gerek var mıydı?

Kalabalıkları kendinize çevre edinmeyin zaten ,nerede çokluk orada b*kluk diye bir cümle var. Saniyede tanıştığım bir insanla çok güçlü iletişim kurabilirim,topluluklarda kendimi çok iyi ifade edebilirim ama hiç biriyle samimi olmam. O an o ortamdan ayrılınca o kişi de orada kalır. Herkesi içimizde,sırtımızda taşıyamayız, dolayısıyla da kendi çevrenizi zehirli insanlarla doldurmamanızı tavsiye ederim. Çok samimi 2/3 dostunuz olsun ama onlara bile çok güvenip beklenti içine girmeyin. Bir arkadaşın da yazdığı gibi, sıfır beklenti sonsuz huzur. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ