Dubai'de Üretilen 1 Milyon Dolarlık Düğün Pastası

Gelin fuarı için üretilen düğün pastası 1 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekti. Pasta yenilebilir olarak tanıtılırken elmaslı yapısı nedeniyle fiyatını katlıyor. Üzerinde 5 adet elmas olan pastada ayrıca inciler de yer alıyor.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teğmenleri Hedef Aldı: ''Birkaç Tane Kendini Bilmez Temizlenecek''
Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi
Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
YORUMLAR
12.02.2018

kadın şeklinde pasta yaptıklarına mı güleyim, pasta da olsa kadındır diyerek başını örttüklerine mi güleyim, başı örtülü ama üstü dekolte olduğuna mı şaşırayım, yoksa din din diye kuduran bu it oğlu itlerin bunca din kardeşi açlıktan kıvranıp mülteci olurken milyon dolarlık tuvaletlere sıçtığına mı küfredeyim

12.02.2018

Sonra gel sev bunları. Allah size dünyanın nimetini vermiş siz ise sapıtmış vaziyettesiniz. Size göre konuşuyorum hadi gayrimüslimleri geçin, ulan adi şerefsizler milyonlarca din kardeşimiz perişan sürünürken, onları görmezden gelip israfın dibine vurarak cenneti hak edebileceğinizi nasıl düşünüyorsunuz acaba en çok bunu merak ediyorum. Dünya kuruldu kurulalı azgınlığınız hiç bitmemiş ve maalesef ki hiç bitmeyecek. Cehennemi en çok hak edenlersiniz.

12.02.2018

Sevme zaten bunları sevilecek bir yanı yok. Müdlümanım diye geçiniyorlar sadece. O kadar lüks içinde kardeşlerini ölüme bırakıyorlar. Bunlar müslüman falan değil. Ne kutsallarını koruyabiliyorlar ne kardeşlerini koruyabiliyorlar. Sadece müslümanlığı kötü gösteriyorlar pislikler.

Pasif Kullanıcı
12.02.2018

1 mılyon dolarlık pastasın dıye mutlusun sanıyolar

TÜM YORUMLARI OKU (11)