Dubai'de Arap Kadınlar Gibi Giyinerek Gizlice Ülkeye Girmeye Çalışan Üç Erkek Sığınmacı Yakalandı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'de bulunan havalimanında geçtiğimiz gün üç sığınmacı erkek ülkeye girmeye çalışırken tutuklandı.

Göçmenlik bürosundaki görevlileri kandırmak için Arap kadınların kıyafetlerini giyip yüzlerine açık tonda makyaj yapan üç kişinin kısa sürede foyası ortaya çıktı.

Güney Afrikalı medya kuruluşu Kaya 959'ın haberine göre, BAE'deki yaşam şartlarını gören ve burada yeni bir yaşam kurmayı hayal eden üç sığınmacı kendilerine böyle bir yöntem buldu.

Girişimci oldukları söylenen üç kişinin henüz nasıl bir ceza alacakları belli değil. Ancak katı yasaları ve ağır ceza sistemleriyle tanınan BAE'de en az üç yıl hapse girme olasılıkları bulunuyor...

Üstelik Arap kadınlarını taklit ettikleri için yasalara göre 'başkalarını taklit etme veya karalama' suçundan da yargılanabilirler.

Kısa sürede sosyal medyaya yansıyan bu anlar kullanıcıları epey güldürürken 'O kadar uğramışlar, bırakın girsinler ülkeye' yorumlarına da sebep oldu. 😅

Siz ne diyorsunuz bu işe? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dünya Nüfusu Tehlikede: Erkeklerin Sperm Sayısı Üzerine Yapılan Araştırmanın Sonuçları Endişelendirdi!
Geççek Şarkısı İçin Tarkan'ı Fetöcü İlan Eden Yeni Akit Yazarının Eski Paylaşımları Ortaya Çıktı
Kadın Hastasını Taciz Eden Pakistan Uyruklu Doktor Tutuklandı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
18.02.2022

Garip bir durum göçmenlik. İnsan sormadan edemiyor; nerede anaları, karıları, kızları, bacıları? Afganistandan gelenlerin %98'i erkek mesela, çünkü kadının canı kurtarılacak kadar değerli değil. Adamların kaçtığı sistem ve savundukları sistem aynısı. Gelen kişiler "Aman Türkiye'yi geliştirelim" demiyor, kudurmaya geliyor. Eğer bu kadar Suriyeli, Afgan ve Filistinli nüfus verimli bir topluluk olsa şuan Türkiye uçardı, halbuki batışımızı hızlandırdılar. Suriyeli, Afgan yada başka bir insana sitemim yok, sitemim bu kısır döngülü sisteme. Seneler önce Lübnan Ortadoğunun en gelişmiş ülkesiydi, ne zaman mültecilere kapıyı açtı, vaziyet ortada.

18.02.2022

Ben gülemedim. Yazik.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ