Onedio Logo

Dropbox'ın Bu Servisleri Kapanıyor

Kapak Görseli

Dropbox, beğenilen bu iki hizmetini, sadece birkaç ay sonra kapatacağını açıkladı

null Görseli

Yaklaşık 400 milyon kullanıcıya bulut depolama hizmeti sunan ünlü servis Dropbox 'ın önemli iki hizmeti çok kısa bir süre sonra yayın hayatını sonlandıracak. Kullanıcıların fotoğraflarını bir arada tutan galeri uygulaması Carousel ve e-posta hizmeti Mailbox , önümüzdeki sene yaşamını sonlandıracağı, Dropbox'ın yetkili ismi tarafından açıklandı.

Dropbox'ın kurucu ortakları Drew Houston ve Arash Ferdowsi tarafından yayınlanan blog yazısında kaleme alınan iki servisin kapanacağı haberi, kullanıcılar tarafından kuşkusuz hoş karşılanmayacak. Fakat açıklamayı yapan ikili, bu iki hizmetten edindikleri tecrübeyi ana uygulamaya, yani Dropbox'a aktararak, daha etkili ve başarılı hizmet sunacaklarını söyleyerek, gönül kazanmaya uğraşıyorlar.

Buna göre Mailbox Carousel ise yayın hayatını sonlandıracak. Kullanıcılar bu zamana kadar içeriklerini yedekleyebilirler.

Chip

Popüler İçerikler

Flörtüne Yemek Ismarlamadığı İçin Terk Edilen Genç X'i Birbirine Kattı
Flörtüne Yemek Ismarlamadığı İçin Terk Edilen Genç X'i Birbirine Kattı
Marmaray’da Yumruklu Saldırıda Gündem Olan ‘Mavi Gömlekli’ İlk Kez Konuştu
Marmaray’da Yumruklu Saldırıda Gündem Olan ‘Mavi Gömlekli’ İlk Kez Konuştu
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı