Drone'lar Vatan İçin Uçtu: Türkiye'm

Gönüllü drone kullanıcılarının bir araya geldiği ve daha önce doğal güzelliklerimiz, Karadeniz ve tarihi miraslarımız ile ilgili havadan görüntülerin paylaşıldığı proje kapsamında 'Türkiye'm' klibi yayımlandı.

Çoğu zaman TV ile sosyal medyada yayınlanan ve hepimizi hayran bırakan drone görüntüleri, Türkiye'nin farklı illerinden bir araya gelen gönüllü kullanıcılar tarafından hazırlanıyor. 

'Doğa İçin Uç' projesi kapsamında bir araya gelen drone kullanıcıları ise farklı çalışmalara imza atıyor.

Mustafa Yıldızdoğan'ın da katkılarıyla, 'Bayrağımızı, coşkumuzu ve birliğimizi gelecek nesillere arşiv niteliğinde aktarmak adına' hazırlandığı belirtilen projede 28 gönüllü drone kullanıcısı yer aldı.

🚁 Ekibin diğer çalışmaları:

Dronelar Doğa İçin Uçuyor: Harika Mimariye Sahip Camilerimize Havadan Bakmaya Ne Dersiniz?
Drone'lar Doğa İçin Uçmaya Devam Ediyor: Tarihi Miraslarımız Havadan Görüntülendi
Drone Pilotları Karadeniz İçin Uçtu: ‘Karadeniz Hep Yeşil Kalsın...’
‘Doğa İçin Uç’ - Havadan Görüntülerle Türkiye’nin Doğal Güzellikleri

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR

Bunları yazmadan yapamayacağım.Görüntülerin çoğu "demokrasi" mitinglerinden galiba.Darbeye masum insanların öldürülmesine elbette karşıyım ama bu meydanlarla toplananlar,birlik çağrısı yapanlar keşke aynı tavrı 3000 kişi şehit olduğunda,haburda teröristler kahraman gibi karşılandığında,Oslo'da devletin resmen pkk ile aynı masaya oturduğu açıklandığında,hendekler kazıldığında,pkknın uzantısı denilen ypgye destek için peşmergeleri ülkeden geçirildiğinde,askere pkkya saldırmayacaksın emri verildiğinde,ordunun içinin boşaltıldığında,Genelkurmay başkanı terörist olarak tutuklandığında,pkklıların karargahın içinden o salladığınız Türk bayrağını indirdiğinde gösterseydiniz işte o zaman bu yaptığınızın vatan için olduğuna inanırdım ama bunların hepsine sustunuz.Üstüne bunları yapanlara destek verdiniz,hala da eleştirmiyor,devleti vatan hainlerine teslim edenleri kahramanlaştırıyorsunuz.Güya vatan için bayrak sallıyorsunuz ama aklı başında herkes görüyor ki mevzu vatan değil mevzu iktidar mücadelesi.

Katılmamak mümkün değil.

30.08.2016

Mehmet bey www.facebook.com/groups/droneturk bizim bu hobi ile ilgilenenlerin bulunduğu kapalı grubumuz. İlginiz varsa kapalı grubumuza katılabilirsiniz. Diğer yorumlar için de sadece şunu belirteyim. Görüntülerde Gündoğdu meydanı CHP mitinginden, İstanbul Beşiktaş'taki uzun bayrak geçen yılki 29 Ekim kutlamalarından Yenikapı görüntüleri zaten TV'lerde de izlediniz... Doğa İçin Uç bir önceki projesinde 'Karadeniz yok olmasın' dediği gibi bu projemizde de bayrak ve vatan sevgimizi vurgulamak istedik. Onlarca miting görüntüsünde bir tane parti bayrağına denk gelmemeniz bizim bu konudaki hassasiyetimizden. Umarım bayrak ve milli değerler üzerinden siyaset konuşmayıp, bugün 30 Ağustos Kurtuluş zaferimizin coşkusunu iliklerimize kadar yaşarız. Büyük emek vererek gönüllü olarak yaptığımız bu çalışmaya destek veren Onedio ekibine ayrıca teşekkür ederiz Droneturk Ekibi adına ...

drone türk grubuna katılım varmı bilen varsa yazsın

TÜM YORUMLARI OKU (6)