Drone Fiyatları Nasıl? En Profesyonelinden Bütçe Dostuna: Göklerde Kartal Gibi Süzülen 10 Drone

Göklerin yeni hakimi dronelar. İşte hem profesyonel hem de bütçe dostu dronelar...

1. DJI Mini 2 SE

Kompakt yapısıyla taşınması kolay olan DJI Mini 2 SE, 31 dakikaya kadar uçuş süresi ve 4K kamera çözünürlüğü sunuyor. Rüzgar direnci iyi olan bu drone, başlangıç seviyesindekiler için oldukça ideal. Hem yeni başlayanlar hem de hobi amaçlı kullanıcılar için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Fiyat: 13.599 TL

2. DJI Air 2S

1 inç sensörlü kamerası ile profesyonel kalitede görüntüler elde edebilirsiniz. Gelişmiş engel algılama sistemi sayesinde güvenli uçuş sağlıyor. 31 dakikalık uçuş süresi ve 12 km'ye kadar video iletim menzili sunuyor. Fiyat: 29.000 TL.

3. Autel Robotics EVO Lite+

40 dakikaya kadar uçuş süresi ve düşük ışıkta mükemmel performans sunan bir drone. Fotoğrafçılar için ideal özelliklere sahip ve  sinematik uçuş modlarıyla profesyonel çekim imkanı sağlayabiliyor. Hava koşullarına dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Fiyat: 25.000 TL.

4. Skydio 2

Gelişmiş otonom uçuş ve engel algılama sistemleriyle öne çıkan Skydio 2, özellikle açık hava sporları için çok uygun. Benzersiz takip moduyla aksiyon çekimlerinde mükemmel performans sergiliyor. Hızlı ve güvenli uçuş imkanı da en önemli özelliklerinden biri. Fiyat: 20.000 TL.

5. Parrot Anafi USA

Askeri standartlarda üretilmiş olan Anafi USA, 32x zoom ve termal kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Endüstriyel ve profesyonel kullanımlar için tasarlanmış. Zorlu görevler ve hava koşulları için çok uygun. Fiyat: 75.000 TL.

6. DJI Mavic Air 2

48 MP kamerası ve 34 dakikalık uçuş süresi ile mükemmel bir denge sunuyor. Hem profesyonel hem de hobi amaçlı kullanımlar için uygun Gelişmiş uçuş modlarıyla kolay kullanım sağlıyor. Fiyat: 18.000 TL.

7. Autel Robotics Dragonfish

Sabit kanatlı yapısıyla inanılmaz bir deneyim sunuyor.  Güvenlik ve haritalama görevleri için özel olarak tasarlanmıştır. 120 dakikaya kadar uçuş süresi bulunuyor. Fiyat: 300.000 TL.

8. DJI FPV

Yüksek hız ve manevra kabiliyeti ile FPV yarışçıları için üretilmiş. 4K video kaydı ve 150 km/s hıza ulaşabilen yapısıyla öne çıkıyor. Hem acemi hem de profesyonel kullanıcılar için uygun diyebiliriz. Fiyat: 15.000 TL.

9. PowerVision PowerEgg X

Hem drone hem de sabit kamera olarak kullanılabilen PowerEgg X, suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Zorlu hava koşullarında bile etkili performans gösterebilir nitelikte. Aynı zamanda bütçe dostu. Fiyat: 10.000 TL.

10. Yuneec Typhoon H Plus

6 pervaneli yapısı ve 360 derece dönebilen kamerası ile mükemmel stabilite sağlıyor. Profesyonel havadan çekimler için oldukça uygun. 25 dakikalık uçuş süresi ve güçlü uçuş kontrol sistemi de bulunmakta. Fiyat: 20.000 TL.

Popüler İçerikler

Öldürülen 8 Yaşındaki Narin’in Amcası Salim Güran ‘Yüksek Güvenlikli Hücre’ye Alındı
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!