Dram Gibi Dram: 'Loto Kazandık' Derken Dünyaları Başlarına Yıkılan Restoran Çalışanları

Bir restoranda çalışan işçiler olayımızın baş kahramanları.

Bu çalışanlar toplu halde ortaya para koyup Amerika'nın lotosu olarak da bilinen Powerball'u oynuyorlar.

Sonuçlar açıklandığında garsonlardan biri tüm çalışanları topluyor ve numaraları okumaya başlıyor.

Ancak sonrasında tekrar bir kontrol yapmaya karar verdiklerinde sitenin henüz yeni sonuçları güncellemediğini, yani bir önceki oyunun sonuçlarına baktıklarını anlıyorlar.

Birdenbire tüm sevinç gösterileri yerini üzüntüye bırakıyor haliyle. Çalışanlardan biri 'Mideme yumruk yemiş gibi oldum' diyor.

Her ne kadar üzüntüden muhtemelen ömürleri 5 yıl kısalmış olsa da umutlarını yitirmemiş çalışanlar, paralarını tekrar birleştirip yeni oyun için yine bilet almışlar.

'Hala o paranın bize çıkabileceğinizi düşünüyoruz bir gün, umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Sonu hüzünlü bitmiş olsa da 15 dakikalığına o hissi yaşamak her şeyden güzeldi.' demiş restoran çalışanlarından biri.

Ne diyelim, umarız ki büyük ikramiyeyi kazanabilirler bir dahaki sefere, ama bu sefer gerçekten. 😁

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.01.2016

31 Aralık gündüz annem; hissediyorum Buğra bize çıkacak, ikramiye çıkarsa zor günümde yanımda olmayan iyi günümde kapımı çalmasın tabelası alıp yeni evimizin bahçesine koyacağım.Bağ bahçe alacam,emlak işine yatırım yapacam,senin adına banka hesabına yüklü para yatıracağım ki sıkışırsan harca vs vs yazsam Bağdat'a yol olur .dd 1 Ocak sabahı annem; Amorti bile çıkmamış öff bee. Neyse hissediyorum seneye kesin bize çıkacak.O tabela benim olacak.Videoları izlerken aklıma geldi öyle.Umut fakirin ekmeği .ddd Yar fakır bende fakır, nah bize çıkar o büyük ikramiye avuç yalamaya devam

siktir et, seni düşünen para bana çıkarsa sana hesap açıp para koyarız darda kalırsan harca diyen bi annen var. trilyonlar yerine annesini tercih edecek ama yine de annesini göremeyecek olanlar var. Sağlık ve huzur varsa büyük ikramiye sana çıkmıştır kardeşim...

14.01.2016

o 15 dakikalık hafiflik. ben bile huzur doldum. (:

14.01.2016

ağladım

TÜM YORUMLARI OKU (10)