Drake, Kalabalığın İçinde Kadınları Taciz Eden Adama Haddini Bildirmek İçin Konseri Durdurdu!

Drake'i biliyorsunuz, Drake'i seviyorsunuz başka bir açıklaması olamaz.

"Durdur şunu." dedi ve müziği kesti.

Sonra kalabalığın ortasındaki adamı işaret etti.

Sonrasında ise "Kızlara dokunmayı kesmezsen oraya gelip belanı s*kerim." diye bağırdı.

Tabii bunu duyan kalabalık gürledi.

Adamla tartışmasına devam ederken kalabalığın sesinden ne dediği tam anlaşılmasa da cinsel tacizin konserinde tolere edilmeyeceğini bizzat göstermiş oldu.

Uyarısını tamamlayınca da şarkısına geri döndü ve herkes eğlenmeye devam etti.

Drake'in bu davranışı cinsel istismarın hiç olmadığı kadar çok konuşulduğu, kadınların sonunda açılmaya başladığı dönemde yaşandı.

Gündemi takip ediyor demek Drake, her ünlüden aynı davranışı bekliyoruz. Teşekkürler 👏👏

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
21.11.2017

bazıları şey demiş, işte bu şov, prim, yalandan millete artistlik yapıyor falan demiş. yahu arkadaşlar, ister prim olsun ister şov olsun ister başka bir şey olsun sonuçta adam orada o tacizciyi uyarıp kızların rahat bir şekilde konserin keyfini çıkarmalarını sağlamış mı? sağlamış. her iki taraf da istediği sonucu almışken, bu devirde kadınlarımızın başlarına çok fazla taciz tecavüz meselesi gelmişken istediği kadar prim olsun şov olsun artistlik olsun kadınların beğenisini kazanmak olsun, sonuçta bu davranış bazılarımıza örnek oluyor. mesaj bir yerlere gitmiş oluyor. keşke herkes böyle prim yapsa da hem kendisine hem mağdur arkadaşlara faydası dokunsa. tabi siz bazılarınız bunu anlayamayacak kadar dar beyinli olduğunuz için size söylemiyorum bunları, bize söylüyorum. bizim gibi olanlara. sadri alışık gelmeden tüymem lazım. baybay.

23.11.2017

Çünkü milletimiz yapılan bir şeyin iyi sonucuyla değil prim olup olmaması ile daha çok ilgileniyor. Tamamen kötü niyet meselesi :D Birisinin yardım videosu paylaşılır; vay efendim "iyilik dediğin gizli olur böyle olmaz" diye başlarlar. Belki, ama sonuçta iyilik yapılmış mı ? Yapılmış. Bu barzolar anlamaz tabi bunu.

21.11.2017

Milletçe inancımız ne kadar sömürüldüyse her halta "şov bu, fake, kesin prim yapıyor" falan diyoruz. Her şeyin altından anlam, olayın aslı falan çıkarıyoruz. Yazık ya bize, psikolojimiz ne hale gelmiş. Bunu sadece bu haberde değil pek çok içerikte görüyorum. Geçen gün Beyoğlu'nda telefonu bulan bir grup gencin bıraktığı videoda da aynı tür yorumlar vardı mesela. Bir şeye salt inanma masumiyetimiz hunharca elimizden alınmış arkadaşlar ya.

21.11.2017

Aynen ya çok vahim bir durum cidden

20.11.2017

Bizde olsa "Kadının o saatte konserde ne iş varmış? " derler. Bok sürüleri.

21.11.2017

"Bayanın o saatte konserde ne iş varmış? " derlerdi. Doğrusu bu olacaktı, dikkatini çekerim.

TÜM YORUMLARI OKU (23)