Dr. Taylan Yıldız, İBB Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Bir dönem İYİ Parti'de görev yaptıktan sonra partisinden istifa eden Dr. Taylan Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 

İYİ Parti kurucu isimlerinden olan ve bir dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptıktan sonra partiden istifa eden Dr. Taylan Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Yıldız, 'Senin İçin Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayıyım' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Geçtiğimiz yıl İYİ Parti'den istifa ettiği haberini sosyal medya hesabından duyuran Yıldız, 'Kurucusu olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bir hafta geçti. Tüm sorularınıza bu video ile cevap vererek, sonrasında yapacaklarımızı sizlerle paylaştım. Sebebi kişisel değil, sistemsel... Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı. Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi… Bu meseleyi çözmek için, yeni bir gelecek için birlikte olmaya, çabalamaya, mücadele etmeye devam edelim. Ve umudu elden bırakmayalım, daha yeni başlıyoruz!' ifadelerini kullanmıştı.

Taylan Yıldız kimdir? 👇

Stanford Diplomalı Taylan Yıldız Kimdir, Ne İş Yapıyor? Taylan Yıldız İYİ Parti'den İstifa mı Etti?

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
25.01.2024

bende aday olacam aq neyim eksik 🤣

25.01.2024

senin kariyerini bilmiyorum kanka ama adamın eğitimi şu şekilde : Boğaziçi Üniversitesi (lisans) Massachusetts Üniversitesi (yüksek lisans) Stanford Üniversitesi (doktora) :)) eksiğin fazlan var mı sen karar ver

25.01.2024

Olur da Ekrem kazanırsa falan diye her kartı oynuyorlar helal olsun. Düşünsenize amk akp seçmenisiniz, bir önceki seçimde hiçbir sebep yokken seçimi çalmaya çalışmış, tüm rantı yedikleri belge belge önünüze sunulmuş, tüm yetkilerinden arındırılmış bir başkan bile vaatlerini %60la tamamlayabiliyor, oy verdiğiniz partinin 25 senede toplam vaat/gerçekleştirilen sayısı 100/2000'de kalmış, hala daha oy veriyorsun, korkunç bir angutluk bu. Keşke siksel islamcılık terör kapsamına girse de İstanbul'da %18-19'la seçilen bir başkan görebilsek.

25.01.2024

Değeri bilinmeyen kişilerden. Adam google de çalışırken işini bırakıp gelmişti. Bir çok üniversitenin sorunlarını dile getirdi. En azından vekil olması gerekiyordu. Şahsen mersin iyi parti mv. burhanettin olacağına Taylan Bey olmalıydı..

TÜM YORUMLARI OKU (11)