Dr. Doom Rolüyle Marvel Filmlerine Dönen Robert Downey Jr., Yeni Bir Rekora İmza Atıyor

Hollywood'un en çok kazanan aktör rekoru değişiyor. Marvel'ın iki filminde Doktor Doom'u canlandıracak olan Robert Downey Jr., bu rekoru Dwayne Johnson'ın elinden almaya hazırlanıyor. Detaylar içerikte!

Hollywood dünyasının en çok kazanan aktörü değişiyor. 'The Rock' yani Kaya lakabıyla tanınan ünlü oyuncu Dwayne Johnson, 2024 yapımı 'Red One' (Kod Adı: Kırmızı) filmiyle 50 milyon dolar kazanmış ve Hollywood dünyasının en çok kazanan aktörü rekorunu elde etmişti.

Şimdilerde bu rekor için hepimizin Iron Man olarak tanıdığı Robert Downey Jr. konuşuluyor. Zira Marvel evreninde tam 11 yıl Iron Man'i canlandıran oyuncu bambaşka bir rolle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Robert Downey Jr.'ın 'Avengers: Doomsday' ve 'Avengers: Secret Wars' adlı iki yeni Marvel filminde oynayacağı ve Iron Man değil de Doktor Doom adlı kötü karakteri canlandıracağı belli omuştu. Tabii bu haber sinema dünyasında bomba bir etki yaratmıştı.

Variety'nin haberine göre Robert Downey Jr.'ın bu filmlerden alacağı ödeme dudak uçuklatacak cinsten. Marvel, iki filmi de yönetecek olan Russo kardeşlere 80 milyon dolar ödeme yapacak.

Robert Downey Jr.'a gelince Variety onun Russo kardeşlerden katbekat daha fazla ödeme alacağını iddia ediyor. Bakalım Doktor Doom rolü ona ne kazandıracak? Ama gişe hasılatından alacağı ödemeler de düşünülürse Hollywood'un bir filmden en çok kazanan aktörü olarak daha şimdiden rekor kıracağını söyleyebiliriz.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Gişede Hasılat Rekoru Kıran 'Deadpool & Wolverine' Üstüne Bir de Küfür Rekoru Kırdı
Hayranlar Tepkili: 'House of the Dragon'un Final Sahnesi TikTok'a Sızdırıldı
'Gladyatör 2'nin Yönetmeni Filmin İlk Sahnesinde Hayranları Neyin Beklediğini İfşa Etti

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
02.08.2024

yakışır

02.08.2024

Kaliteli oyuncu kötü karakteri iyi oynarsa, sanatçıdır.... 👍👏

02.08.2024

Keşke Dr.Doom kimin canlandıracağını açıkladıkları o video'yu paylaşsaydınız.. bi anda maskenin altından Robert çıkıyor fln cok iyidi..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ