Dövme Sanatçısından Hırsıza Tepki Toplayan Ceza: Alnına 'Ben Hırsızım' Dövmesi Yaptı

Dövme stüdyosuna girip hırsızlık yaparken yakalanan genç, stüdyo sahibinin gazabına uğradı. Dövme sanatçısı adam gence ceza vermek adı altında alnına 'ben bir hırsız ve kaybedenim' yazdı.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
10.06.2017

Yargı ve infaz kurumlarının eşitlik ve adalet dengesi binlerce yılda yaşanan acılardan oluşmuştur. Eğer birisi kendi adaletini sağlıyorsa emin olun olabilecek en ağır cezayı kesecektir. O nedenle bir hakim, kendi veya bir akrabası tarafı olduğu davaya bakamaz. Burada yapılan fiil suçun asıl kendisidir. Dövmeciye hak verenlere örnek verecek olursak; bir kazaya karıştınız ve karşı araca verilen hasar da suçlu sizsiniz. Bu adam dişini tırnağına takarak aldığı arabası pert olunca bunca yılın emeğin karşılığı olarak sizin kulağınızı keserek cezasını kesmek istedi. Deve de kulak yani. Adalet sağlanmış mı oldu? Eğer dövmeciye hak verdiyseniz, sizin kulak da diyet'e gitmiş oldu. Bu açıdan bakacaksanız bakın. Şimdi ortalıkta Halk Özel Harekat diye ağır silahlarla gezenleri düşünün. Anlamışsınızdır pek uzak değil bize de...

Pasif Kullanıcı
11.06.2017

Demek ki devletin adaleti yetmiyor ki insanlar kendi adaletlerini sağlıyor.

11.06.2017

Çok ağır olmuş, kabul edilemez!

10.06.2017

yoruma adam iyi yapmış dövmeyi yapmakla mantıklı yazıcaktım ama sonra bu hirsizin cocuk oldugunu gordum yazik yaa o daha genc hata yapabilir belki ilerde hatasini anlayacak ozur dileyip bir daha yapmayacak.. ömrünün sonuna kadar alninda onu tasimak zorunda.. insaf biraz insaf..

10.06.2017

Şunda duyar kasmayın bari, hırsız işte çocuk.

TÜM YORUMLARI OKU (109)