Döviz Bürosuna Giden Bir Gurbetçi 200 Euro Bozdurdu, Tomarla Türk Lirası Aldı

Türk Lirası'nın döviz karşısında eriyişi sürüyor. Euro'nun 48,6'ya kadar çıkmasıyla 2025 yazına yine gurbetçiler damga vurmuştu. Türkiye'de kriz ve pahalılık olmadığını iddia eden turistler Avrupa'yı yerin dibine sokmaktan kendilerini alamamıştı. TikTok'ta '@aydindincer4' isimli hesap 200 euro bozduran gurbetçinin karşılığında tomarla para aldığı anları paylaştı.

Kaynak

Buradan izleyebilirsiniz:

200 euro bozdurdu, 9 bin 80 TL geri aldı.

Haziranın sonlarına doğru euro 46 TL’yi aşmıştı. Haziran ayında çekilen videoda bir gurbetçi döviz bürosuna 200 eurosunu bozdurmak için gitti. Gurbetçi, 200 eurosunu 9 bin 80 TL'ye bozdurdu.

Videoya gelen yorumlardan bazıları şöyle:

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

1.5 Milyon TL Altında Satılan Sıfır Otomobiller
Türkiye’de Sürpriz İl: "Son 10 Yılda En Çok Zenginleşen Kent" Ünvanını Yine Kimseye Kaptırmadı
Bozuk Salçaları Yedireceklerdi! Firma Sahibinin Pişkin Yanıtı Belediye Başkanını Çileden Çıkardı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı
YORUMLAR
06.10.2025

Ekonomimizi mahvettiler, 20 yıl önce 20 yıl ilerideydik 😢

06.10.2025

Bundan bi kaç sene önce Beyrut'a gitmiştik yakın arkadaşımla. Yanımızda sadece dolar vardı. Havalimanından otele geçtik, taksiye ödeme yapmak için otelin lobisinde para çevirdik. 50 dolar verdik karşılığında bir çuval para aldık. Çuvalın yarını taksi ücreti olarak ödedik. Şaka mı bu diye şoktayız, nasıl bi ekonomileri var diye sorguladık. Sonraki günlerde anladıkki ülkede sadece dolar geçiyor. Kendi para birimleri o kadar değersizki kullanmıyorlar bile artık ve resmi olmadan dolara geçmiş halk. Cafe/restoranlarında kart geçmiyor, sadece nakit çünkü banka komisyonu vermemek için. O zaman çok garipsedim, şimdi başımıza birebir aynısını geliyor.

06.10.2025

Ben bir gurbetci olarak...biktim usandim ve utandim artik bu haberlerden...gerizekali heryerde aynidir...Tr de hayat o kadar pahali ki!!!! tomarla da dolsa cebin, 200 euro Almanyada cok daha degerli!

TÜM YORUMLARI OKU (12)