Dört Kocası, Öz Annesi ve Torunu Dahil 11 Cinayet! Evlilikten Sıkılıp Seri Katil Olan ‘Kıkırdayan Büyükanne’

Dünya katiller ve seri katillerle dolu. Belki bir suçluyla yolda karşılaştık ve hatta oturup sohbet ettik, kim bilir? Tedbirli olmakta fayda var, neden mi? Hemen yan evinizde oturan tonton bir nine bile katil olabilir!

Kaynak: 12

Nannie Doss ya da tüm dünyanın bildiği adıyla 'Kıkırdayan Büyükanne', 4 Kasım 1905 'te Alabama'da doğdu.

Jim ve Louisa Hazel çiftinin beş çocuğundan sonuncusuydu.

Babası çok baskıcı ve disiplinliydi. Hemen her konuda kısıtlanan Nannie'nin okul hayatı da pek parlak sayılmazdı.

Ayrıca 7 yaşındayken ailesiyle birlikte bindiği tren kaza yaptı ve Nannie başından darbe aldı. O günden sonra peşini bırakmayan şiddetli baş ağrıları, beraberinde iletişim bozukluğu ve depresyonu da getirdi.

Bu zorlu yaşamında annesinin okuduğu romantik dergilerle kendini avutuyordu. Fakat bu teselli de ona yetmedi. 16 yaşında evlenerek tutucu ailesinden ayrıldı.

Charley Braggs onun ilk eşiydi. Charley ailesine, özellikle de annesine çok düşkündü ve bu Nannie ile aralarında tartışmalara yol açıyordu. Kayınvalidesi Nannie'ye babasını hatırlatıyordu çünkü onun gibi muhafazakâr bir insandı.

Nannie ve Charley'nin 4 çocuğu oldu. Onları büyütme kaygısı, geçmişten gelen rahatsızlıkları da tetikledi. İki eş birbirine ilgisizdi ve Nannie'nin sigara bağımlılığı git gide artıyordu.

Tüm bunlardan sıkılan Nannie, çocuklarından ikisini zehirleyerek öldürdü. Olay gizemini korurken Charley, bu şüpheli ölümlerden Nannie'yi sorumlu tuttu ve ondan boşandı.

Bu arada annesinin dergilerini okumayı sürdüren Nannie, dergi üzerinden mektuplaştığı Robert Franklin Harrelson ile evlendiğinde sene 1929'du.

Nannie çok geçmeden Frank'in bir alkolik, şiddet yanlısı ve tacizci olduğunu öğrendi. Frank'in tecavüzüne uğradığı bir gecenin sabahında, onu içinde zehir olan bir turtayla öldürdü.

Tüm bunlara rağmen tam 16 yıl Frank ile evli kalan Nannie, Frank'in ölümüyle bir arsa ve bir ev satın almaya yetecek kadar hayat sigortası parası aldı.

Bazı kaynaklara göre 3 gün bazılarına göreyse 3 yıl sonra Nannie yeniden evlendi. Tıpkı Frank gibi alkolik ve zorba olan yeni kocasını da romantik dergilerden buldu.

Arlie Lanning ile ilişkisi 2.5 yıl sürdü. Arlie bir gün zehirlenerek ölünce Nannie, kocasının evinin kendisine kalacağı sanıyordu. Ancak Arlie, evi kız kardeşine bırakmıştı. Sonra bu ev şüpheli bir şekilde yandı.

Nannie ise bir süre kayınvalidesiyle yaşadı. Tuhaf bir şekilde yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Nannie bir ara kız kardeşini ziyarete gitti. Bu kadın da tuhaf bir şekilde hayatını kaybetti. Tüm olaylar Nannie'nin etrafında dönmesine rağmen polis bir türlü bağlantı kuramıyordu.

Dördüncü eşi Richard Morton'ı bir randevu ajansından bulan Nannie, onda da mutluluğu bulamadı. Kendisi aldatan Richard'ı ve öz annesi Lou Hazel'ı öldürdü.

Samuel ile beşinci evliliğini yapan Nannie, yine belli bir zamandan sonra öldürme içgüdüsüne engel olamadı. Onu yavaş yavaş öldürmek istiyordu, ancak Samuel ilk zehirlendiğinde hemen hastaneye gidip iyileşti.

Sonra Samuel'i hemen öldürmeye karar veren Nannie, yüksek doz arsenik koyduğu kahveyi eşine verdi. Samuel hemen oracıkta öldü. Bu durumu şüpheli bulan polis otopsi isteyince Nannie'nin foyası da ortaya çıktı.

Annesi, dört eşi, iki kız kardeşi, kayınvalidesi ve torunu dâhil toplamda 11 kişiyi öldüren Nannie'nin tam motivasyonu hiç bilinmese de birçok kez "evlilikten sıkıldığı için öldürdüğü"nü ve "mükemmel eşi aradığı"nı söyledi.

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Nannie, 2 Haziran 1965'te 59 yaşındayken hayatını kaybetti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Tüylerimiz Diken Diken! Soğukkanlılıkla İşledikleri Ürpertici Cinayetler ile Hafızalara Kazınan 21 Seri Katil
İsimlerini Duymak Bile Tüylerinizi Diken Diken Edecek! Dünyanın En Tehlikeli ve Vahşi 20 Seri Katili
Kanınızı Donduracak! Kurbanlarını Öldürmeden Önce Fotoğraflarını Çeken Seri Katiller

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
02.10.2021

4. eşini zehirleyene kadar hiçbir ölümde otopsi yapmayan ve şüphelenmeyen polisi de tebrik etmek lazım..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ