Dört Ayrı Suçtan İfade Verecek: Başsavcılık Halil Sezai'yi İfadeye Çağırdı

67 yaşındaki kişiyi darp eden şarkıcı Halil Sezai hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Savcılık, Sezai'nin dört ayrı suçtan ifadesinin alınacağını belirtti. 

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Halil Sezai hakkında gözaltı kararı vermediği öğrenilirken, dosya ile birlikte mevcutlu bir şekilde adliyeye getirilerek savcılıkta da ifade vermesi yönünde talimat verildiği bilgisine ulaşıldı.

Halil Sezai hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “İstanbul ili Tuzla ilçesindeki bir villa sitesinde 15.09.2020 tarihinde Halil Sezai Paracıkoğlu'nun da aralarında bulunduğu bir grubun karıştığı kavgayla ilgili kolluğa ihbarda bulunulması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Savcılık, şüphelilerin 'hafif yaralama sebebiyle' serbest bırakıldığını aktardı.

Soruşturma kapsamında olayın komşu villalardaki kişiler arasında yaşandığının belirlendiğinin kaydedildiği açıklamada, “Tarafların karşılıklı beyanları alınmış ve kolluk ekibine ‘iddialar doğrultusunda delil toplanması ve akabinde Cumhuriyet Başsavcılığımıza bilgi verilmesi' yönünde talimat verilmiştir. Mağdur H.M isimli kişi hakkındaki doktor raporunda basit tıbbı müdahale ile giderilebilir nitelikte hafif şekilde yaralanma olduğunun belirtilmesi üzerine şüpheliler serbest bırakılmıştır” denildi.

Sezai, dört ayrı suçlama ile ifadesinin alınması için çağrıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

'Devam eden araştırmalar kapsamında 16.09.2020 tarihinde kamuoyuna yansıyan ve sonradan soruşturma dosyasına giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda soruşturma genişletilmiş olup, şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında Silahla Kasten Yaralama, Hakaret, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Tehdit suçlarından ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edilmesi yönünde kolluğa ek talimat verilmiştir.

Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve suç işleyen kişiler hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi için gerekli tüm işlemler titizlikle sürdürülmektedir.'

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR
16.09.2020

Birde aklınca açıklama yapmış şerefsiz. Ulan her ne olursa olsun neredeyse 70 yaşında bir adama sopayla saldıracak, el kaldıracak kadar aşağılık olunmaz. Hiç içim ısınmadıydı zaten. Bu saatten sonra sana da, seni "sanatçı" yerine koyana da, izleyene de, dinleyene de... Arsız!

16.09.2020

70 yaşında adam sana tecavüz etse ve ya taciz etse yine aynı şeyleri söyler miydin? Her yaşlıya saygı gösterilmez saygı hak edilir, kazanılır. Sence köpeğe tecavüz eden 70+ ihtiyara saygı mı göstermeliyiz.

16.09.2020

Kimse kusura bakmasın, hakaret ve psikolojik şiddete dayanamamış.adam 5 aydır içip içip kapısına dayanıyormuş. Ben halil sezaiyi haklı buldum. Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir. Kimse yaşına hürmet rörörö demesin, bir insan edepsiz olunca yaşı önemsiz oluyor. O zaman 60+ ların tacizlerini hoş mu göreceğiz?

16.09.2020

Yasinizin hürmetini sikerim arkadaslar. Olayin icini disini bilmem, yorum yapmam ama burada yorumlara gelip “kac yasinda amca yeaa, yuhh, ne olursa olsun el kalkmaz” diyenler, bakin sizi sikerim. 70 yasinda amca gelip sokakta sizi taciz Etse, pandik atsa “aman tontis amcam ya” mi diyeceksiniz?

16.09.2020

Peki neden sikayetci olmamis sezai,cezayi neden kendi vermis,belki de sirf bu yuzden hakliyken haksiz yere dustu isye.

TÜM YORUMLARI OKU (31)