Dördüncü Kez Evleneceği İddiasıyla Eleştiri Oklarının Hedefinde Kalan Ebru Gündeş'ten İmalı Gönderme!

Dördüncü kez nikah masasına oturacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen Ebru Gündeş, yükselen tepkilerin ardından imalı bir paylaşımda bulundu.

Sesiyle yıllardır milyonları kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, skandallarla dolu özel hayatıyla sık sık gündem olan isimlerden biliyorsunuz.

2008'de Reza Zarrab'la aşkı ve onun getirdiği kaosla gündeme oturan Ebru Gündeş'in evliliği 2016 yılında Reza Zarrab'ın Miami'de tutuklanmasının ardından çatırdamaya başlamıştı.

Bu evlilik 2021 yılının sonunda türlü türlü iddiaların ardından nihayet sona erdi. Fakat Zarrab'tan önce de ilişkileri ve evlilikleriyle konuşulan Ebru Gündeş, Zarrab'tan sonra da farklı isimlerle anıldı.

Yine de 2021'den bu yana çok bariz bir aşk hikayesi yaşamadığını düşünüyorduk ki geçtiğimiz gün, Ebru Güneş'in iş insanı Murat Özdemir'le aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Tüm detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Yeniden Düğün Vakti: Ebru Gündeş'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı, Evlilik Hazırlıkları Başladı

İş insanı Murat Özdemir, iki sene önce Ebru Gündeş'in Zarrab'la boşanmasının ardından adının anıldığı kişi olduğu ve evli olduğu söylentileri de ortada dolaşmaya başlayınca işler bir karıştı. Üstüne bir de Takvim'den Ufuk Özcan'ın;👇

'Murat Özdemir'in eşi Selin Hanım, ortak arkadaşlarım aracılığıyla bana ulaştı. Eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için kendisine boşanma davası açtığını ve anlaşmalı boşanmak için baskı yaptığını söyledi. Hatta boşanma kağıtlarını imzalatmış bile.' açıklaması eklenince Ebru Gündeş'e tepki yükselmeye başladı.

Hatta Gündeş'i eleştirenler biri de gazeteci Ahmet Hakan'dı. "Bıkmadın mı iş insanlarından Ebru bacım?" diyen Ahmet Hakan'ın sözleri de ses getirmişti.

Ahmet Hakan'ın çıkışının tüm detaylarından da bu yazımızda bahsetmiştik:

Ahmet Hakan'dan Ebru Gündeş'e Olay Yazı: "Bıkmadın mı İş İnsanlarından Ebru Bacım?"

Olay tazecikken bir paylaşım da geçtiğimiz saatlerde Ebru Gündeş'ten geldi. Instagram hesabını çok da aktif kullanmayan Ebru Gündeş'in hikayesinde paylaştığı konser kesidi epey imalı bulundu.

"Son Söz" şarkısını söylediği anları paylaşan Ebru Gündeş'in paylaşmak için seçtiği kısım düşündürdü:

Ben daha bitmedim

Ben daha son sözü söylemedim 

Kurtlar sofrasında oturduysam eğer 

Hesabımı kendim ödedim

👇 Sizce şair burada ne demek istemiş? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Biz Doğalgazı Fullemişken Wanda Nara Kar Tatilinden İç Çamaşırlı Paylaşım Yaptı
Nafaka Açıklamalarına Öfke Kusan Wilma Elles Çocuklarının Babası Kerem Göğüş'ü İfşa Etti
Sibel Kekilli Türkiye'ye Instagram İçin Koyduğu Engeli Kaldırınca Profilindeki Paylaşımlar Göründü

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
19.02.2024

hangi hesap ?

19.02.2024

Bu kadını sesi dışında sevmem ama paraya mı ihtiyacı var? Hayır hiç sanmıyorum. Zaten zengin. Kendisini eleştiren sözde gazateci A.H. Sen nasıl her devrin en büyük saksocusu olmayı başarıyorsun acaba? Utanmadan millete sallıyorsun omurgasız.

20.02.2024

Ebru gündeş in 100 den fazşa taksi plakası var gayrimenkullerinden bahsetmiyorum bile. Yani ne yapsın kadın asgari ücretli biri ile mi birlikte olsun zengin insanlar zengin insanlarla tanışır çünkü takıldıkları mekanlar gittikleri yerler bellidir ortalama bir gelir düzeyi olan insanların gidemeyeceği yerlerde ortamlarda bulundukları için tanıştıkları insanlar da o çevreden oluyor doğal olarak. Dabul bile dengi dengine arkadaşlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ