Donald Trump: 'Obama IŞİD'in Kurucusu, Clinton da Ortağıdır'

Trump, partisinin Florida'da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, IŞİD'in birçok yönden Obama'ya saygı gösterdiğini ileri sürdü.

Trump, "Obama, IŞİD'in kurucusudur" ifadesini kullanırken Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'ın da terör örgütünün kurucu ortaklarından olduğunu iddia etti.

İşte o konuşma:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
11.08.2016

DÖKÜN KİRLİLERİNİZİ ORTAYA HEPİNİZ AYNI TOHUMSUNUZ.

11.08.2016

ali ağaoğlu'nun amerika'da master yapmış hali aq

11.08.2016

Dünya bilimle teknolojiyle araştırma ve öğrenmeyle ilerleyince 3-5 tane geri kafalı faşist, ırkçı ve yobazlar yüzünden daha da boka sarıyo. Bu faşist, ırkçı ve yobazlar çok değil bir kaç sene sonra savaşlar çıkarabilir. Tarih tekerrürden ibarettir. Olan yine gariban halka olur. Bir kaç aile savaşta satılan mühimmatların gelirleriyle zenginliğine zenginlik katar. Savaşların bitiminden yaklaşık 10 sene sonra çekilen kahramanlık filmleri ile poh pohlanır. Bu filmlerden etkilenen gaza gelen ergenler 20 sene sonra büyür başa geçer ve aynı savaşlar devam eder. Kısır döngü.

11.08.2016

dünya bilimde teknolojide en çok ilerlemeyi savaş zamanlarında kaydetmiştir. faşistler savaş çıkartıyor ama komünistler ve diğerleri sütten çıkmış ak kaşık mı?

TÜM YORUMLARI OKU (16)